Home Viral “Cara Bercakap Memang Sopan, Tapi Setiap Kata-Kata Kuat Perli…” – Influencer Syamimia...

“Cara Bercakap Memang Sopan, Tapi Setiap Kata-Kata Kuat Perli…” – Influencer Syamimia Hilang Lebih 100K Followers

1179
0

Akibat perdebatan yang melibatkan dirinya baru-baru ini, pengaruh Syamimia telah kehilangan lebih daripada 100,000 pengikut di platform sosial TikTok.

Tambahan pula, hasil pemeriksaan individu menunjukkan bahawa jumlah tersebut semakin merosot dari masa ke masa selepas orang ramai memutuskan untuk tidak lagi mengikuti pempengaruh yang biasanya dipanggil Mimi itu.

“Perlu diambil serius, persoalan berkaitan Palestin ini sangat sensitif di kalangan rakyat Malaysia. Sebarang kenyataan bodoh mengenai Palestin akan menimbulkan reaksi yang kuat daripada mereka (rakyat)…” – X

Beberapa pengguna internet menasihati Mimi untuk menerima akibat daripada perkataan yang telah diucapkannya, yang telah menyebabkan ramai yang berasa muak.

syamimia

Seorang individu memuji gaya berbicara yang sopan oleh Mimi, walaupun apa yang sering dikeluarkan daripadanya adalah kata-kata yang ‘makan dalam’ atau sindiran yang tajam.

Dalam masa yang sama, sebahagian kecil pengguna internet merendahkan Mimi kerana hanya berkongsi mengenai isu Palestin selepas menjadi viral dan mendapat banyak kritikan.

Lihat Posting di bawah:

PERODUA AXIA 2022 AUTO JUAL MURAH SANGAT NI? Tengok klip dibawah:

@saudagarmotors π™‹π™€π™π™Šπ˜Ώπ™π˜Ό π˜Όπ™“π™„π˜Ό 𝙂 π™“π™π™π˜Ό 2022 Masih menunggu owner baru untuk hadir melamar nya. Barang baik ni gaisss πŸ₯° #salesmankeretarecond #salesmankereta #fyp #fypγ‚· #fyppppppppppppppppppppppp #peroduaaxia2023 #perodua #peroduaaxia ♬ γ‚ͺγƒͺγ‚ΈγƒŠγƒ«ζ₯½ζ›² – 𝔇𝔍 β„Œπ”’π”’π”―π”¬ π”œπ”²π”Ά – DJ Heero Yuy

Sumber: X

PERHATIAN:Β Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous article“Tak Boleh Move On..” – Persembahan Liza Hanim Dan Ziana Zain ‘Another Level’ Di Gegarvaganza All Stars
Next articleTiada Niat Mempersendakan Penderitaan, sekali Dato Aishah Tampil Bersihkan Namanya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here