Home Kehidupan “Cantik Tp Takut Hilang Kat Alam Bunian”-Kolam Air Warna Biru Tarik Perhatian...

“Cantik Tp Takut Hilang Kat Alam Bunian”-Kolam Air Warna Biru Tarik Perhatian Netizen

128
0

Baru sahaja semalam tular sebuah video di tiktok di mana dalam rakaman tersebut menunjukkan sebuah kolam yang sangat cantik. Dapat dilihat air kolam tersebut sangat jernih dan seakan berwarna biru. Menerusi video tersebut juga dapat dilihat seorang lelaki sedang berenang di dalam kolam tersebut. Ramai netizen berasa teruja melihat kecantikan kolam tersebut.

“masyaallah.. jaga tempat ni elok2.. susah dah nk jumpa mcm ni lagi2 di kampung”

“masha Allah.. cantik sungguh’

Baca juga : “Terbaiklah Kolam Renang Baru.”-Asalnya Tempat Isi Minyak Kini Jadi Kolam Renang

Baca juga : Makin Kerap Tuanku Agong Ke Kolam Mancing, Ramai Rakyat Yang Teruja

Namun terdapat juga netizen yang berasa takut melihat kolam tersebut kerana jarang sekali ada kolam yang cantik seperti itu.

“Santai je ea bang kau berenang…aku nk celup ibu jari kaki pun dah terfikir gorgon jadian”

“saya penakut bang nampak air bginiii terigat ular anaconda”

“Orang lain semua fikir pasal binatang. Aku lak fikir… tah tah ada penunggu kat kolam tu….”

“tetap rasa takut nak mandi walaupon jernih, suka fikir bukan2 “

Lihat video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen netizen :

@Ajib sentiasa bersyukur : nak tumpang mandi kolam nenek boleh ka

@Dean : Oooo kt sini la org ambk buat air blue lemon tu , paham

@Nosiah : Aku suka tengok dari atas je.. Sbb aku rasa ada bnda2 eksotik yg tunggu aku kalau aku masuk

@Artwuhwma : Muzik best relax mcm mna pun tetap xsggup nk terjun

@moiNor91 : waw bestnya, klu ada kwn ok ar, dlu waktu budak masa banjir tula sibuk p beranang lgsug x takut apa…

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Tiktok dan Instagram

Previous article“Hamboi Oyen Buka Bunga, Dapat Upah Dahsyat Hang”-Telatah Oyen Curi Perhatian
Next article“Tocang Dekat Ekor, Geramnya”-Kucing Pun Boleh Ikat Tocang Ke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here