Home Viral “Bismillah, Segala Titik Peluh Yang Dibina From Scratch Bersama Suami, Telah Dipindahkan...

“Bismillah, Segala Titik Peluh Yang Dibina From Scratch Bersama Suami, Telah Dipindahkan Kepada Aisyah 100%…” – Aisyah Hijanah

315
0

Beberapa bulan yang lepas telah tular mengenai hubungan suami isteri Influencer terkenal, Aisyah Hijanah serta suaminya Alif Teega yang kini sudah berkahwin buat kali kedua bersama seorang Staf Hijanah bernama Fatin.

Tidak membuat apa-apa kenyataan mengenai status perkahwinan selepas isu melibatkan perkahwinannya itu tular, hari ini, Aisyah Hijanah telah memuat naik kenyataan berkenaan dengan harta miliknya bersama suami terhadap Syarikat Hijanah telah dipindahkan kepadanya 100%.

“Bismillah, segala titik peluh yang dibina from Scratch bersama suami, telah dipindahkan kepada Aisyah 100%…” – Aisyah Hijanah

Ramai rakan selebriti serta Influencer mengatakan bahawa jualan Hijanah angkat meningkat selepas ini, dan ramai juga yang menyokong tindakan Aisyah yang telah memindahkan segala hartanya bersama suami kepadanya. Ada juga yang mengatakan bahawa Aisyah memang seorang yang berfikiran jauh.

Lihat Posting di bawah:

Sumber: Instagram

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous article“Akim Ni Bagi Lah Lagu Apa Pun Mesti Padu..” – Akim Nyanyi Lagu Newboyz Buat Ramai Jatuh Cinta
Next article“Alhamdulillah Akhirnya Saya Jumpa Seseorang Yang Sayangkan Saya…” – Syafiqa Melvin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here