Home Hiburan “Bila Otai Nyanyi Lagi Mendalam Rasanya..” – Netizen Sebak Dengar Apak Nyanyi...

“Bila Otai Nyanyi Lagi Mendalam Rasanya..” – Netizen Sebak Dengar Apak Nyanyi Lagu Ayah Ibu

300
0

Menerusi halaman tiktok, Apak berkongsikan satu video nyanyian lagu yang berjudul Ayah Ibu. Video tersebut mendapat sebanyak 300 ribu tontonan dan 30 ribu sukaan. Di ruangan komen, ramai meninggalkan komen positif dan memuji suara Apak. Antaranya, ada yang berkata bila otai menyanyi lebih mendalam rasanya. Di samping itu, rata-rata daripada mereka sebak mendengar lagu ini kerana merindukan ayah dan ibu mereka yang sudah tiada.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Wan Mohd Fadhlil Aiman:Bila otai bwk lg mendalam rasa padunya.. mizan punya version ok jugak..

@siomel<3:kalau korang nak tahu ni lagu anak apak yang bernama mizan

@Papa_ADam:sume lagu apak mang best laa…terbaik lah apak..papa support apak..terus kan berkarya dalam dunia seni muzik

@KAKI_KARAOKE:jujur ckp lagu ni buat airmata sy mengalir ulang ulang tgok vedio klip original Mizan…. teringat kt arwah ayah sy dah 7 bulan pergi

@Shikin Majid:Rindu pada yg tiada.Al -fatihah untuk kedua ibubapa ku

@Noor Afidah Kasirin:Sebak sangat rindu pada yang dah pergi dahulu Dari kite rindu seorang yg bername ayah ..tinggil ibu sahaja

@🌸🍃ℰ𝓎𝓇𝒶ℳ𝒶𝓉ℛℴ𝒽🌸🍃:masyaallah…best sgt abg nyanyi,auto berdiri bulu roma …..memang sedih lagu ni…rimdu arwah ayah

@timun montel:terkesan pada diri apak tq sbb aku masih diberikan kesempatan jaga ibu lanjut usia 75th harta tiada gantinya

@Zin Awang:Mula mengenali lagu apak dengan lagu wali cinta.

@mal0326:padu la apak.sy kalau nk tdo selalu bukak lagu yg apak nyanyi bunga larangan

@hagemaru🧑‍🦲:tahun lepas bulan7 bapa meninggal. tahun ni mama minggal bulan3. rindu mama bapa. al-fatihah

Sebak min dengar Apak nyanyi lagu ni. Betul-betul mendalam rasanya. Rindu pulak min dekat mak ayah min…

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Sebutan Jelas, Ingatkan Orang Cina Yang Nyanyi..” – Nyanyian Lagu Berbahasa Kantonis Tarik Perhatian Netizen
Next article“Nyaring Betul Suara Dia, Meremang Dengar..” – Netizen Terpukau Dengar Nyanyian Lagu Kita Ditakdirkan Jatuh Cinta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here