Home Kehidupan Berebut Parking, Pemuda Berang Diprsalahkn

Berebut Parking, Pemuda Berang Diprsalahkn

187
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok itsmenor8492, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang pemuda dan seorang pakcik bertengkar berebut tempat letak kenderaan. Seperti dalam video klip ini pemuda itu memaki hamun kerana dipersalahkan meletakkan kenderaannya. Namun apa yang pemuda itu katakan kepada seorang pakcik bahawa beliau memberi lampu isyarat untuk memasuki tempat letak kenderaan, dan pakcik tersebut tidak memberikan lampu isyarat.

Selain itu, netizen turut bersetuju dengan sikap pemuda itu kerana beliau sudah berbincang secara baik tetapi dipersalahkan. Disebabkan itulah beliau berang. Netizen juga mengatakan apa yang dilakukan oleh pemuda itu sememangnya betul.

Baca lagi: “Terbaek, tu mkn dia..” (Video) Gara2 ‘D0uble Park’, Netizan Puas Hti Tgk Vios Ini Dijadikan Kereta Berhias…

Baca lagi: “Feeling Betul Dia Nyanyi..” – Pakcik Selamba Karoeke Tepi Tingkap Kereta

Lihat klip durasi pendek seorang pemuda naik angin:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@Nurulnaaa: Aku rasa budak ni da ckp elok² tp pakcik tu marah dia kut , agaknya budak tu hilang sabar sbb pakcik tu xpaham bahasa signal xbagi . tah la nakk

@ᴀᴘɪᴛ ʏɪ : betul la dak tu ckp..signal takde mne dia tau org tua tu nk msuk parking.. lain la org tua tu dh bg signal

@Oslo: Gelaran tua is not advantage you can do anything

@nazr: video ni akn berubah persepsi bila smpai di facebook

@wanmuhammadiqbal: Yg kata parking je pun..kalau dh duduk tempat dia pun mengamuk

@MineNa: first time tengok komen ramai x marah budak tu. mcm ramai da hadap perangai orang tua mcm ni termasuk aku

@125z.roketman85: kdg2 org tua degil jugak..baru terjadi dgn sYa tadi.

@Atiqah Roslan: budak tu cakap slow, bila pakcik tu start naik suara, tu yang melenting, tapi, bila dia cakap dengan org lain baju merah, terus nada suara turun.

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleMakin Kerap Tuanku Agong Ke Kolam Mancing, Ramai Rakyat Yang Teruja
Next articleSetelah 30 Tahun Akhirnya Ketua Mafia Itali Ditahan
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here