Home Hiburan Berbakat Besar. Selamba Nyanyi Lagu Ella, Pengemis Cinta Versi Dangdut

Berbakat Besar. Selamba Nyanyi Lagu Ella, Pengemis Cinta Versi Dangdut

204
0

Menerusi halaman tiktok, tular video kongsian @hiaqlaa di mana dia membuat persembahan di Kuala Kubu Bharu, Hulu Selangor. Dia menyanyikan lagu berjudul Pengemis Cinta oleh Ella.

Nyanyiannya yang unik, iaitu lagu Ella versi dangdut berjaya menarik perhatian ramai. Ramai memberikan pujian positif kerana kelainan yang dibawanya. Ramai juga berkata suaranya begitu merdu dan terhibur lihat persembahannya.

Klip video tersebut mencecah sebanyak 200 ribu tontonan dan 10 ribu sukaan. Ramai memberikan dorongan agar dia dapat terus bergiat aktif menyanyi kerana dia mempunyai bakat yang tersendiri.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @daebakingcosmetics

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@zaidiezaizaidieza: dah mcm rentak 60an

@mustafaishak98: hallo comel jugak awak ni hidup mesti diteruskan dgn kegembiraan

@Mansor: sedapnya suara..

@ABEY MAD..WMCMCREW1078: blh ganti kak Ella dah tu nnt

@Khairul Qaira🍼💦: suara best lagu best terbaik

@siapa saya: Cukup sempoi dn sesantai2nya well done 99.9% boleh invite band ni dlm majlis walimatul urus

@wann: Vocal terbaik, muzik pulak xngam ade bunyi mcm dangdut ade, metal ade

@cL@Rk k@RL: nasib muzik tk di dangdut kan…apa2 pn terbaik 👍🏻👍🏻👍🏻

@zulsabah🇲🇾ให้เต็มหัวใจ: salam,slmt mlm…sebiji mcm suara ratu rock..Ella .mantap

Previous articleMasih Bersama atau Tidak? sekali Shila Amzah Jawab Status Perkahwinan ND Lala dan Ibunya
Next articleInspirasi dari Hadis Rasulullah, Abdullah Abbas nama pilihan anak Kedua Neelofa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here