Home Kehidupan “Anak No 2 Mmg Hebat”-Gelagat Budak Tadika Hari Pertama Sekolah Tarik Perhatian

“Anak No 2 Mmg Hebat”-Gelagat Budak Tadika Hari Pertama Sekolah Tarik Perhatian

240
0

Kebiasaannya pada hari pertama persekolahan, budak-budak pastinya akan menangis tidak mahu ke sekolah. Berbeza pula dengan apa yang dilihat di tiktok @miramustapah di mana seorang budak lelaki yang dilihat sangat seronok pada hari pertama. Gelagatnya yang menari di dalam kelas sempat dirakam dan rata-rata netizen memberikan komen dengan mengatakan anak no 2 memang berani orangnya.

“Saya wakil anak no 2 mengaku kami memang selalu excited..dulu time tadika 5 tahun taknak mak ayah hantar hahah”

“anak no2 independent mmg cmnie..langgor je ape Ade yg kt depan..ngis2 xmain la hahahah”

“anak num 2 ni antara anak yg paling pelik dlm ramai ramai adik beradik”

“anak no 2 sy dia suruh antar dkt pagar jee .dia halau sy balik ..dh org lain ada kenangan gmbr anak depan kelas sy tak ada “

“saya sbg anak no 2,start sekolah dari 5 tahun takda babak nangis.. aku yang keliru kenapa member yang lain nak balik “

Baca juga : Hebat !!! Budak Umur 11 Tahun Viral Bina Kubur Ayahnya Sendiri

Baca juga : “Hebat pakcik ni, dari Kedah dia bawa basikal” -Netizen

Kebanyakan budak-budak zaman sekarang sudah tidak menangis mahu pergi ke sekolah malah lagi suka dapat berjumpa dengan kawan-kawan.

“weh betul budak sekarang susah nak tengok nangis, diorg lagi suka pegi skolah dapat main “

Lihat video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen warganet :

@KAK IKENN : kenapa ank number 2 org lain elok je perangai..anak aku …masuk 2 hari jer..lepas tu Smpai sudah xnk masuk .nasib baru 4 tahun

@muhammadfahmie : dikk. kita sama anak no2 . parents abg dik sampai dah tak heran dah nak hantar nak tgk bagai .

@Nk : tp yg penting rambut jgn sikat tepi dik . nt senang kena buli

@En Agustina : anak sy yg no 2 pun Sama tak menangis langsung 1st day school..

@hafiz : Saya geng yang duduk diam memerhati kawan2 menangis panjat grill

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Tiktok dan Instagram

Previous article“Power La Kau Ni Dik, Aku Dulu Sekolah Menengah Baru Berani Fly”-Telatah Budak Tadika Ni Fly Cuit Perhatian Warganet
Next article“Comel Pasangan Suami Isteri Beri Sokongan Dekat Anakny”-First Day Masuk Sekolah Siap Pakai……

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here