Home Hiburan “Untung Dapat Suami Gini..”- Peminat Terharu Dengar Ayat ‘Sweet’ Nabil Ahmad Utk...

“Untung Dapat Suami Gini..”- Peminat Terharu Dengar Ayat ‘Sweet’ Nabil Ahmad Utk Isteri

214
0

Menerusi satu perkongsian yang dikongsiakan did laman Tiktok berkenaan satu peristiwa yang menjadi perhatian ramai paabila hos dari GV iaitu Nabil Ahmad yang menyambut ulangtahun perkahwinan beliau pada malam itu. Kesanggupan beliau untuk membuat satu kejutan buat isteri kesayangan beliau itu membuatkan para peminat tidak sangka bahawa pengacara itu merupakan seorang suami yang begitu menyayangi isteri.

Mengikut sumber yang diperoleh, segala bait ayat yang dikeluarkan oleh Nabil Ahmad buat isteri membuatkan ramai menitiskan air mata kerana segala apa yang dibicarakan oleh Nabil benar menusuk ke dlaam kalbu. Kejutan yang dibuat untuk isteri beliau itu membuatkan ramai turut meriahkan acara tersebut dengan memberi pelbagai sorakan kerana menganggap bahawa Nabil merupakan seorang suami yang mithali yang tidak malu berbuat demikian di depankahalayak umum.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@trixie_044:”i sayang u smpai allah pisahkn kita”

@Farhana Razak:kenapa aku yg nangis sambil gelak

@madnorunlimited:aduh kak lina pom pom ni. buat hal betul la.. hilang feel aku nk sebak

@Jess9:aku tsntuh weiii..sebak n hppy pn ada..sbb aku tak pnah rsa sgt2 dhrgai mcmtu.hahhaha..tak pnah dpt sprise mcmtu..tngok org buat kta plak tharu

@Kacang:mata masuk habuk… kata2 nabil sgt2 menyentuh hati

@need.khr:HAHAHAHAHHA aq tgh sesedih, masuk kaklina semua berkecaiiiii

@waniehalim designs:baru nk feeling dgn ucapan nabil.dh nyaris nk keluar airmata..tgk k.lina terus masuk dlm mata blik air mata aku

@awienothman:“sehingga tiba masa Allah pisahkan kita” terus masuk habuk mata. sambil pandang laki yg tgh tidur

@Wawa Cosmetics Official:Memula sebak dah..masuk LALALALALA pekej muka kak lina terus barai aku gelak

@aira kaisara:aku nak sedih ke nak gelak tk tau lah pandang Nabil mata masuk habuk .pandang kk Lina mulut aku tk berhenti ketawa

@MiszOmel:best kan rasa nya bila suami yg bg surprise…tak kisah la apa hadiahnya pun terus istiqamah doa agar kebahagiaan kekal hga akhir hayat

@MamaQQQ85:touching ayat terakhir nabil utk wife dia,semoga aku Pon mcmtu dgn suamiku

@irfandannieal:Ada next week kak lina bawak suami dia. Balas dekkkk balasssss HAHHAHA

Berikutan itu, para penonton turut terhibur apabila Elly Mazlein yang turut berada di situ menyanyikan sebuah lagu untuk pasangan dua sejoli itu. Lagu yang dinyanyikan merupakan lagu Dealova namun sehingga Elly Mazlein menyaksikan aksi manja pasangan suami isteri itu, lagu tersebut menjadi lain dan membuatkan ramai ketawa geli hati. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat Nabil dan isteri semoga dapat menjalani bahtera rumahtangga dengan begitu baik.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

 

Previous article“Mujur Dia Boleh Catch Up Balik Lagu..” – Jaclyn Victor Tergelak Semasa Menyanyi Penangan Gelagat Elly Mazlein
Next article“Tade Muka Nanti..”- Elly Mazlein Dihentam ‘Gila Publisiti’ Atas Stage GV Jd Perhatian Ramai
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here