Home Hiburan “Unexpected Weh..”- Penonton Terkejut Tgk Penari ‘Import’ Jaclyn Victor

“Unexpected Weh..”- Penonton Terkejut Tgk Penari ‘Import’ Jaclyn Victor

287
0

Menerusi satu perkongsian yang dikongsian di laman Tiktok berkenaan satu persembahan yang disembahkan oleh salah seorang peserta GV iaitu Jaclyn Victor mendpaat perhatian ramai. Minggu tersebut merupakan minggu dangdut dan membuat para penonton tidak sabar untuk menyaksikan persembahan dari beliau apabila beliau perlu membawa sebuah lagu yang digemari ramai iaitu Perawan atau Janda.

Mengikut sumber yang diperoleh, pembawaan lagu yang dinyanyikan oleh Jaclyn mempunyai unsur jawa dan para peminat tidak menyangka persembahan yang dilakukan oleh beliau begitu meriah dan menghiburkan. Tambahan pula beliau sanggup memakia pakaian tradisional serta turut serta dalam menari dangdut bersama para penari beliau. Namun apa yang mengejutkan semua apabila ada penari import yang menari bersama Jaclyn iaitu Elly Mazlein. Persembahan tersebut menjadi semakin panas sehingga Elly diusir keluar dari pentas nyanyian tersebut dan membuatkan ramai ketawa tidak kering gusi.

Rakaman penuh boelh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@Mazliana Naa:sedapp tp aku rasa mcm nk gelak jerr

@Laily Kartini:ternganga semua juri tgk jaclyn bawak dangdut

@Endu Daha:sy rsa gegar vaganza tahun ni best. sebab peserta dia semua sempoi2.. masuk prtandingan pun bertanding secara sihat. xbyk drama mcm musim sebelum ni

@MARTINY:Tahun ni tgk gv macam tgk maharajalawak lah

@apRil ABbie:kenapa ek dia gelak pun aku rasa sedap je..

@Hairazhar:Very talented. Aku igt akan hancus lah. Rupenye sedap gakk.

@Ayey:walau jac tergelak..but look professional seh

@Mayuu:dia gelak pon boleh catch up balik wehh rhythm lagu

@Sumarehjr:hahaha .. Cabaran sbnr buat jac adalah lagu mcm ni kalau peserta lain plk adalah lagu² high pitch

@Sirapais.:Jaclyn victor ni suara memang power dari zaman aku budak lagi

@Marlia Nadia:ni jawa weh , ni kalau dia nyanyi lagu irama malaysia jenuh weh hebatttt.

@user6492230835250:wow… mantap jaclyn serba boleh bawa nyanyian…. respect

@user9957490088548:jac segan2 nk gelek over….dia pun Ade rasa malu….xpe yg penting suara meletop …tahniah…

Berikutan itu, adegan Elly Mazlein diusir keluar dari pentas nyanyian itu membuatkan Jaclyn tertawa dan hal ini didengari semua namun sikap profesional Jaclyn yang mahir menjaga tempo dan suara membuatkan persembahan beliau menjadi lebih menarik. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat barisan artis semoga dapat terus berkarya dan sentiasa sukses dalama mengejar segala impian yang ingin dikecapi.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Suara Dia Lagi Best Dari Alif Syukri, Boleh Pergi Jauh Sajat Ni..” – Nyanyian Sajat Raih Pujian Netizen
Next article“Mujur Dia Boleh Catch Up Balik Lagu..” – Jaclyn Victor Tergelak Semasa Menyanyi Penangan Gelagat Elly Mazlein
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here