Home Dunia “Tweet tu sebab tengah geram…” – Akhirnya Zizi Kirana bersuara isu bermasalah...

“Tweet tu sebab tengah geram…” – Akhirnya Zizi Kirana bersuara isu bermasalah dengan suami

214
0

Nur Fazelah @ Zizie Mad Tahil atau lebih dikenali sebagai Zizi Kirana merupakan seorang penyanyi wanita Malaysia. Beliau berkahwin dengan pelakon Yusuf Bahrin pada tahun 2021.

Awal pagi tadi, beliau menjadi bualan hangat apabila secara tiba-tiba memuat nmaik sebuah ciapan di akaun Twitter yang mengundang persoalan serta tanda tanya kepada ramai pihak. Menerusi ciapan tersebut, Zizi mengatakan wanita sering menggunakan perasaan dan disebabkan itulah ‘mood’ tidak menentu tetapi lelaki pula banyak menggunakan akal fikiran mereka untuk melakukan perbohongan. Zizi juga mengatakan ciapan tersebut ditulis bukan mengenai kisah peribadinya dan pasangan tetapi itu hanya lah drama sinetron yang membuatnya geram terhadap imej lelaki.

Rata-rata netizen mengatakan bahawa beliau bersetuju dengan pendapat yang diberikan oelh Zizi Kirana tersebut. Ramai juga yang mengatakan bahawa mereka terkejut apabila melihat ciapan Zizi kerana ingat ia mengenai kisah rumah tangga beliau. Ada juga yang mengatakan bahawa ini hanyalah publisiti murahan yang diberikan oleh Zizi.

Jangan lupa komen yang baik-baik.

Lihat klip imej di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OH MY MEDIA (@ohmymedia.cc)

Lihat apa kata orang ramai:

ard.donivia: Tenang2. Lagu baru atau produk skincare baru nak release la tu

syxfiqhxmzi: Betul tu zizi,kitorang lelaki ni guna akal, tak macam…

shinobi_haziq: Artis punya sembang ni sama dengan menteri. Dengar boleh.

aidahtompang: Mls nk lyn sgt artis2 sembang mengalahkan menteri….borak jer lebih

qqirr70: Biasa penipu ni lupa apa kata2 di ucap masa menipu

Sumber: Instagram, Wiki

Previous article“Minat Betul Lagu Ni, Lagu Jiwang Zaman Sekolah..” – Persembahan Tomok Di Singapore Dapat Sambutan Hangat Oleh Peminat
Next article“Tabik Spring Lah Kak Lina, Selamba Dia Tarikk..” – Kak Lina Pom Pom Nyanyi Lagu Cinta, Marsha Milan Buat Peminat Tergamam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here