Home Hiburan “Tipulah Tade Feeling..”- Buat Show Dgn Erra Fazira Cetus Kontroversi, Tk Sangka...

“Tipulah Tade Feeling..”- Buat Show Dgn Erra Fazira Cetus Kontroversi, Tk Sangka Ini Respons Isteri Awie

227
0

Menerusi satu perkongsian yang dikongsiakn di laman Tiktok berkenaan kenyataan Awie meraih lebih satu juta tontonan. Kenyataan beliau yang meceritakan kisah beliau sebelum melakukan show bersama bekas kekasih beliau iaitu Erra Fazira membuatkan ramai terkejut kerana tidak menyangkakan hal tersebut berlaku. Namun hal ini menjadi sensasi apabila Awie menceritakan hal yang begitu kontroversi seingga para peminat beliau terkejut setelah mendengar kenyataan tersebut.

Mengikut sumber yang diperoleh, kenyataan Awie yang mengejutkan apabila beliau menjelaskan bahawa beliau masih mempunyai rasa terhadap bekas kekasih beliau dan kini beliau harus menghormati keputusan kedua belah pihak kerana sudah pun mempunyai keluarga dan kehidupan sendiri. Namun beliau menjelaskan kepada isteri beliau apabila ingin membuat satu konsert bersama Erra dan membuatkan isteri Awie terkejut dan mempersoalkan kenyataan tersebut.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan speerti :

@Wakatta:“Kita mcm adik abg ah” yeke? Slow mo awie pusing kepala

@abcdef:Dia cakap dia tanya balik HAHAHAHA

@leenawarrior:”apa saja pun aku setuju eh” beraniiiiii dato @awieofficial

@ELA & ENH:Dia org msh syg tp mse dulu, masing2 hati panas. Gaduh lps tu break. Dolu2 punye cite ar. Skang masing2 dh move on..

@@нαιzα нαιzα@:yg last tu berdekah ak gelakkk apa saja pun ak setuju…

@Maryahhh:i think by far this is the most comfortable and lepak-iest guest in OLG.

@Dazulina Sahat:dari dulu mengikuti kisah diorg ,tapi x ada jodoh nk buat camne apapun sekrg ok² je.. respect kat Awie dgn Erra

@osman_talaphia:perasan kita kt erra sama bang… sya pun jujur..

@faridahhjwasli:sy amat minat dgn Dato’ awie,amboi²Alhamdulillah semoga permudahkan segala urusan dato’.

@roseahmad595:kdg cinta msa muda bole jdi kwan msa tua.sbb msing2 dh ada kehidupn..hanya eratkn hubungan lama .x dk perasaan len just friend

@sally_8176:Frankly speaking aku suka both of them now… suka frenship dorg.. kalo ada jodoh pn aku ok

Berikutan itu, isteri kepada Awie mempersoalkan jika benar suami beliau ingin membuat konsert bersama Erra, beliau diminta untuk membawa Erra berjumpa denga beliau terlebih dahulu dan tidak sangka keberanian Awie membawa Erra membuatkan beliau menjelaskan bahawa jika sesuatu bakal berlaku setelah perbincangan, Awi hanya bersetuju sahaja dan hal ini membuatkan ramai ketawa geli hati.

Jangan lupa komen yang baik baik

SUmber dar Tiktok dan Instagram

 

 

Previous article“Nyanyi Lagu Apa Pun Sedap..” – Syamel Dan Ernie Zakri Nyanyi Lagu Hindustan Buat Netizen Terpegun
Next article“Lagi Sedap Dari Penyanyi Asal..” – Suara Emas, Nyanyian Buskers Dipuji Netizen
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here