Home Uncategorized “Terus Hilang Rasa Sakit..” – Senario Hadir Tolong Mangsa Kemalangan, Siap Sempat...

“Terus Hilang Rasa Sakit..” – Senario Hadir Tolong Mangsa Kemalangan, Siap Sempat Selfie

46
0

Tular di laman tiktok kumpulan Pelawak, Senario hadir memberi bantuan kepada seorang penunggan motorsikal yang kemalangan.

Klip video tersebut mendapat perhatian ramai sebanyak 100 ribu tontonan. Ramai yang memuji sikap ahli Senario yang tidak sombong hadir membantu.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

@scha.feeqa hahahaha tak tahu nak gelak ke nak menangis adik tu sebab excident senario datang tolong🤣sakit tu no 2 dah no 1 dapat bergambar dgn senario😜 UNTUNG LERRRRR…… #senario #senariounion #yayaempire #perfumeyayaempire #funny #funnyvideos #longervideos ♬ bunyi asal – schafeeqa

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@𝓗𝓪𝓯𝓲𝔃(𝕛𝕠𝕖): yasin bgi hint dhtu..jngn leka gais

@Izzat Aiman: Azlee dgn Wahid xda tu, mesti tgh bz bukak kedai n tebar roti canai terbang

@TUAN FAZ OFFICIAL: teringat scene jatuh longkang helmet terbalik

@PaPa: ishhhh abe abe senario, ore sakitla axsideng tuhhh…tulong laaa…ambik gamba pulok dohhhh

@FakhrulSyakirin: 6117 if dia menghala pergi , if dia menghala balik 7116 , boleh lah try beli lain lain rumah ~

@Maut Semakin Hampir Pada Mu: eksiden baru nk gaduh argue tetibe senario mai… auto hurmmm xpela kita bergambar dulu bab siapa salah kita settle balai jela

Previous article“Antara Penyanyi Dengan Vokal Yang Tinggi..” – Aweera ‘Payung’ Nyanyi Lagu Di Penjara Janji
Next article“Filem Tempatan Terbaru Penuh Adegan Merokok dan Dialog mencarut” – JKM Nasihat Ibu Bapa Elak Anak Pergi Menonton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here