Home Hiburan Tak sangka keadaan beliau begini sekarang, pelakon ini rupanya sudah berusia 50 tahun!

Tak sangka keadaan beliau begini sekarang, pelakon ini rupanya sudah berusia 50 tahun!

200
0

Seaorang pelakon terkenal dalam drama Cili Padi iaitu Melissa Saila rupanya sudah memasuki angka usia 50 tahun. Sudah berpuluh tahun lalu, ada yang masih aktif dalam dunia seni dan ada juga yang sudah bersara. Satu daripada pelakon drama tersebut iaitu Melissa masih aktif dan kekal bertenaga.

Darah seni yang mengalir dalam tubuhnya itu membuatkan Melissa tidak dapat berpisah dengan dunia seninya. Mungkin ramai yang tidak mengetahui bahawa beliau merupakan anak saudara biduanita Saloma dan lagenda P.Ramlee. Tahun ini, beliau telah menginjak ke usia 50 tahun, Melissa kekal cantik dan menawan. Membesar dalam keluarga seni tersebut sudah membuktikan bakal semula jadi yang ada dalam dirinya.

photo 2023 01 20 14 11 45

Nona pernah mengajukan pertanyaan mengenai rahsianya yang sentiasa kelihatan muda dan beliau mengatakan “Bagi saya mudah saja, apa yang penting adalah minda kena selalu sihat dan selalu positif. Jangan banyak stresskan otak,” Katanya.

“Sekarang lebih banyak kemudahan berbanding dahulu, tapi nak cari agar cinematic tu yang payah,” kata pengarah filem terkenal tersebut apabila diajukan soalan mengenai filem-filem barunya.

photo 2023 01 20 14 11 42

“Sekarang zaman nak popular, semua tentang populariti semata-mata,” dijawabnya lagi apabila bertanya tentang perbezaan industri sekarang dan dahulu.

“Akhir kata, kita kena selalu bersyukur so kita senang hati dan amalkan makanan sihat dan yang paling penting jaga adab, ingat agama dan perangai tu kena elok,” kata Melissa.

photo 2023 01 20 14 11 39

Jangan lupa komen yang baik-baik.

Sumber: Wiki

Previous articleKacukan Terengganu x Rusia – Pernah Digelar Bayi Tercantik Dunia, Ini Wajah Terkini Dhuha Sophea
Next articleIbu Tekup Anak Sehingga Mati Telah Didakwa Di Mahkamah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here