Home Isu Semasa “Sudah Di Syurga Anakmu Wahai Si Pelaku?..” – Wanita Dakwa Mangsa Perkosa...

“Sudah Di Syurga Anakmu Wahai Si Pelaku?..” – Wanita Dakwa Mangsa Perkosa Da’i Syed Bersumpah Di Tiktok

368
0

Kecoh di media sosial tentang kes lama Da’i Syed. Hal ini berikutan akaun @chempakasuri97 yang memetik isu kehilangan anak dan berkata pelaku itu masih berhutang dengannya. Walaupun tidak menyebut nama mana-mana individu, namun netizen membuat spekulasi yang ia merupakan Da’i Syed berikutan dia yang baru kehilangan anak dan juga pernah berhadapan kes seksual.

“Sudah di syurga anakmu wahai si pelaku? Jangan kau sangka anakmu akan menarik tanganmu ke syurga kerana kau masih punya hutang denganku untuk aku tuntut di depan Allah Taala..”

syeddai
Menerusi kapsyen pula, individu itu menulis bahawa keturunan pendakwah selebriti itu akan merasa kifarah di atas perbuatannya dan akan sentiasa berdoa agar Da’i Syed sentiasa dalam kecelakaan sehingga tampil memohon maaf.

Menjengah ke ruangan komen hantaran tersebut, ada netizen bertanyakan mengenai mengapa Da’i Syed dilaporkan tidak bersalah dan individu it dilihat tampil memberikan respon.

“Dia bebas tuduhan sebab tak cukup bukti nak tuduh dia. Case closed. Tapi media but kenyataan yang dia tak bersalah sedangkan tak cukup bukti bukan tak bersalah.” tulis individu itu.

Previous articleSindir “Sahabat” Rakan Artis ‘Fake’ dan ‘Narcissistic’, sekali Ayat Sharifah Sakinah Curi Tumpuan Ramai
Next articleBackup Suami Berkahwin Dua, Isteri Abang Tesla Tampil Beri Kenyataan Buat Ramai Tidak Sangka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here