Home Dunia Shila Amzah Kongsi Sikap Sebenar Ubai Dlm ‘Live’

Shila Amzah Kongsi Sikap Sebenar Ubai Dlm ‘Live’

163
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok faradyana90, dan telah ditular baru-baru ini.

Nurshahila Binti Amir Amzah atau lebih dikenali sebagai Shila Amzah merupakan seorang penyanyi, pelakon, pencipta lagu dan ahli perniagaan. Beliau dilahirkan pada 13 Ogos tahun 1990, berasal dari Kuala Lumpur. Shila Amzah sebelum ini pernah berkahwin dengan Haris Idraki Elias, namun perkahwinan mereka berdua tidak berpanjangan selepas 4 tahun mendirikan rumah tangga.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana beliau membuat ‘live’ di akaun Tiktok nya, dan berkongsi cerita mengenai sikap Ubai Mz atau nama sebenarnya Muhammad Ubaidillah Mohd Zulkefli. Ubai juga merupakan seorang influencer, pengacara dan personaliti Tiktok. Sebelum ini dikhabarkan mereka berdua sering bersama dan beberapa netizen juga melihat mereka mempunyai hubungan yang lebih rapat dari seorang rakan.

Netizen turut memberi kata-kata diruangan komen, mengatakan Shila Amzah dan Ubai sememangnya mempunyai hubungan yang lebih rapat dari rakan biasa. Netizen juga minta kepada beliau agar tidak membuat keputusan terburu-buru apabila memilih pasangan hidup. Ada juga yang mendoakan yang baik-baik sahaja dan dipermudahkan segala urusannya. Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 539.4K penonton, 19K sukaan dan 225 komen.

Baca lagi: Shila Amzah Dah Jumpa Pengganti? Ada Yang Kata Macam Budak-Budak

Baca lagi: “Kita dah pernah together, tapi takda jodoh…” – Shila Amzah tidak percayakan peluang kedua

Lihat klip durasi pendek dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@azliza : i dah 4 thn singlemom. still tak berani nk serius sgt. ntah la. mls fkr psl partner. bsr kn anak2 je dlu. tkut jd yg bkn mcm kita expect bila dh kawen

@Ebyyyyyy: For me nk cari pasangan kali kedua kalau ada anak, anak keutamaan. Kalau dia happy with new dad, aku yg bahagia and terima. Bukan pasal diri aku dah.

@taxi lady dila: bersederhana dlm apa jua tindakan. in shaa Allah tenang dan happy letak Allah utk segala2nya. semoga Allah permudahkn segala urusan Aamiin

@Shadhiraeyra: Klau Allah izinkan kita mngenali 100 orang yg salah,ianya juga satu rezeki utk kite dan bkn semua org Allah izinkan dpt mngenali lelaki lebih dari 1..

@Mama Rara Eyra: its ok asalkan dia btanggungjwb & u bahagia… u yg hidup dengan dia u berhak pilih … moga dipermudahkan urusan..

@Normy Hisham: pikir dlu baik2 sha..pilih yg terbaik..kenal hati budi dlu lama skit

@salmisalleh5: cari bhgia dgn cara kita..bkn kerana org lain…bljr fhm pasangan dgn jujur n ikhlas..ibu ayah doakan yg baik2 jeee

@SueFendy: For as long yoú are happy it doesn’t matter..age is not an issue..sincerity is main key to happiness and gud relationship

@Nur Qaseh Irdina Aryna: We need someone bila kita anxiety, depress dan paling penting doa.. ALLAH jawab doa sy.. My 2nd lead hero we meet at tt 2 monthly only & married

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“Lawak ! Selamba Je 4 Ekor Babi Santai Atas Tilam Rumah Orang”-Siap Peluk Bantal
Next article“Sebab Tu Lock Pintu ,Bahaya Zaman Skrg Ni”-Kes Samun Di Stesyen Minyak
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here