Home Hiburan “Sedih Pulak Tengok..” – Nabil Sebak Terima Lukisan Potret Bersama Arwah...

“Sedih Pulak Tengok..” – Nabil Sebak Terima Lukisan Potret Bersama Arwah Ayahnya

106
0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video hasil kongsian creativefactory_printing dimana dia menunjukkan proses melukis potrait Nabil bersama arwah ayahnya sebelum memberikannya kepada Nabil sendiri. Hasilnya sunggu cantik dan berjaya menarik hati netizen. Di ruangan komen, ramai memuji kekreatifannya dan ingin membuat tempahan. Tambahan lagi, Nabil sebak dan menitiskan air mata ketika menerima potret tersebut.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Snzy_yantie ­čą░´╝Üsedihyerr… bang, sye Pon nK buat mcm nie tuk sye adik bradik bsame mak n arwah bapak sye..

@jazliana86´╝Überapa ye pic mcm ni…gambar saya bersama arwah anak

@s p i d e y´╝Üterkejut tiba2 potong gambar, ingat nak buat apa tadi

@Srikandi Putih´╝ÜTerbaik lukisannya. Memng luarbiasa. Al fatihah utk arwah bapa Nabil. Dan smoga trus ceria2 selalu Nabil …

@Hamidah Seraidin´╝Üsedihla pulak..

@zarinasisna´╝ÜKlau lah bleh buat gambar arwah mak mcmni

@Haniyusnadia Yusof´╝Üklu blh saya pun nak buat jg,1 keluarga dgn arwah abah..sbb saya xda gmbar dgn arwah abah.dia pergi masa sy kecik.masa tu plk x mampu beli kamera.

@MommyAfia­čĹő­čĆ╗´╝Üharap ada rezeki nti nk tempah gmbr family gan arwah abah, kami mmg xde gmbr gan arwah abah sbb dia tak suka brgmbr

@AmarArif┬«´╝Üsedih..aku takde satu pon gmbr kenangan dgn arwah ayah dan ibu aku

Cantik betul hasil lukisan potret tu. Untuk Nabil, min doakan takziah atas kehilangan ayah yang tersayang. Moga arwah diletakkan di tempat orang yang beriman. Jangan lupa komen yang baik-baik yaa..

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Nak Makan Aiskrim, Pedas Haritu Makan Bubur..” – Jep Makin Berani Siap Mintak Uqasha Senrose Suapkan
Next article“Dah Macam Konsert Adele, Penuh Penonton..” – Persembahan Aina Abdul Di Singapore Setaraf Penyanyi Antarabangsa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here