Home Hiburan “Sedih Betul Cerita Ni, Menangis Aku Malam Tadi..” – Lakonan Puteri Balqis...

“Sedih Betul Cerita Ni, Menangis Aku Malam Tadi..” – Lakonan Puteri Balqis Dalam Filem Dania Sentuh Hati Penonton

293
0

Menerusi halaman tiktok, tular video lakonan Puteri Balqis dalam telefilem terbaru bertajuk Dania yang baru sahaja ditayangkan malam tadi. Video tersebut mendapat sebanyak 2 juta tontonan dan 100 ribu sukaan. Di ruangan komen, netizen meninggalkan komen yang positif dan memuji lakonan Puteri Balqis dan gandingannya Aedy Ashraf. Antaranya, mereka berkata lakonan Aqish sungguh-sungguh menghayati watak dan mereka dapat merasakan keperitan yang dialaminya. Tangisan Aqish dalam filem tersebuk menyentuh perasaan penonton dan rata-rata daripada mereka menitiskan air mata

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@HdyhAzhhar:geram betul tengok cite nie mlm tdi , mcm tergantung sb nyer tak ade pengakhiran cikgu tuw kena balasan yang setimpal buat kali kedua 🥴 overall best

@🔡:tiap kali tgk citer cmni auto aku takut trjadi kat anak aku…ya Allah,jauhkanlah

@Nurul Basyirah:aqish kenape selalu berlakon cerita sedih macamni

@Ninaaaa:geram betul polis dalam cerita ni

@raja_legacy:bahaya kan..tusyen umh cikgu bujang

@Deq_sHue 🧚:walaupun cerita nie nk sama dgn kisah hidup dia,tp kesian dia sbb bg watak mcm nie

@sya:apee niii 😭 knp lh tk pegi sama” dngn kawan dtg rumah cikgu tu haih kang dh pasal

@Life goes on:Why aku rasa takut ek tengok nii. Balik jelah terus kenapa masukkkk

@NurrFazlynn:tak mcm mana pintu boleh kunci dari dalam?

@💙shana💙:power gila drama ni dari segi penghayatan para pelakon.. paling best! edy gn aqish real gila

@Sheqeen Ahmad:crita ni mmg dlm dunia realiti kan? ada kes mcm ni.. smpai skrg tergantung kes nya. cikgu tu dibebaskan.

@O D € T T €:Fezrul Khan kalau bwk wtk mcmni MMG mnjdi..geram btol

Sedih betul cerita ni, berlinang air mata min malam tadi. Lakonan Aqish dan Aedy memang terbaik lah, betul-betul menghayati watak.

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Persembahan Last Minute Tapi Best G1la..” – Tom, Jaclyn dan Shila Ganti Dina Nadzir Di Gegarvaganza
Next article“Gabungan Yang Terbaik..” – Amir Masdi Dan Valdy Nyonk Berduet Nyanyi Lagu Isabella

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here