Home Hiburan “Sedap Suara Pasangan Hangat Bercinta Ni..” – Fuad Rahman Dan Tom Berduet...

“Sedap Suara Pasangan Hangat Bercinta Ni..” – Fuad Rahman Dan Tom Berduet Nyanyi Lagu Cinta, Marsha Milan

179
0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video nyanyian Tom dan Fuad Rahman menyanyikan lagu yang berjudul Cinta oleh Marsha Milan. Nyanyian mereka sungguh hebat dek kerana keduanya mempunyai kelebihan untuk menyanyi dengan note yang tinggi. Klip video tersebut mendapat sambutan yang hangat oleh peminat dan mencecah sebanyak 200 ribu tontonan. Rata-rata daripada mereka memuji keserasian mereka dan berharap mereka hubungan mereka terus berkekalan dan jodoh milik mereka.

Klik Di Bawah Untuk lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@AnaRos:Jodoh kuat diaorg ni..kita doakn yg baik2 utk tom dgn fuad..go go go tom

@вlαckrσsє fєαt αj snσσp 🇸🇬:Aku jerr ke yg perasan lirik lagu nie kena dgn kisah percintaan mereka berdua

@a.i.n73:sememangnya ada hati yg terluka dlm hal mereka bdua tapi sudah tertulis olehnya…siapalah kita utk menidakkan nya

@Mimie Jelitha:Suka dgn suara Tom dr GV tp syg tp nasib tk menyebelahi Tom. One day Tom will success. Aamin

@JulsbyJU£!4:Fuad ade vibe mcm azlan typewriter, Tom as usual la, mmg power

@Syaaaaa:FR akan nampak lagi handsome without subang

@catalyn_773:moga awk berdua bertemu jodoh kekal kejannah

@fayasi4_:alah dah syok tengok pas tu stop sparuh jln…lol! Fuad tak sampai atau lupa lyric?😅 anyway BEST! pls record this duet!

@yatiyusof:semoga ada jodoh korang berdua. aamiin

@iamwhoiam:u both sesuai. moga Allah memberi hidayah dan kebahagiaan utk tom & fr

@Nani Aj167:dua2 voice mmg mantul….nowdays susah nk dpt voice camni…

@Rayyan2971:Peraturan allah tiada siapa yg tahu..moga kamu berdua diberkati selalu dibawah lindungi allah taala..amin..

@Dyg NorMash:terbaikk la..rindu suara Tom la

@Miss Chubby 👀:mayb ada keserasian sebab tu fuad suka dekat tom

@Starlight:What an amazing voice u both have… 🥰 semoga di permudahkan segalanya buat u both, career and jodoh..

Sedap betul suara diorang ni, memang terbaikk lah keserasian diorang ni. Min doakan terbaik untuk keduanya, harapnya jodoh untuk mereka. Jangan lupa komen yang baik-baikk yaa..

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Gandingan Penyanyi Lelaki Terbaik, Keduanya Suara Padu..” – Haqiem Dan Afieq Berduet Nyanyi Lagu Di Alam Fana Cinta
Next article“Bapak Borek Anak Rintik..” – Black Dan Anak Sulung, Dayyan Rancak Menyanyi Di Pesta Penang 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here