Home Hiburan “Sbb Dia Bijak..”- Tokram Berat Sebelah Dalam GV, Bg Pujian ‘Overdose’ Dalam...

“Sbb Dia Bijak..”- Tokram Berat Sebelah Dalam GV, Bg Pujian ‘Overdose’ Dalam Sidang Media

172
0

Menerusi satu perongsian yang dikongsikan ole seorang netizen di laman Tiktok berkenaan Tokram yang merupakn seorang juri yang cukup menggerunkan para peserta dengan lantunan suara beliau dalma memberikan satu kritikan dan komen yang cukup membina kepada para peserta dalam GV baru baru ini. Belia dikhabarkan kini bahawa beliau sudah mempunya peserta kegemaran dalam rancangan tersebut dan menyebabkan ramai yang berfikiran bahawa beliau sudah berat sebelah.

Mengikut sumber yang diperoleh, beliau memberi pelbagai komen apabila sidang media menyoalkan beberapa soalan pedas kepada beliau. Namun ketika disoalkan mengenai seorang penaynyi di Gv ini, Tokram memberi pelabagai pujian dengan menyatakan penyanyi tersebut sangat bijak dalam membuat susunan lagu untuk dipersembahkan sehingga dapat membuatkan beliau terpegun. Para peminat menyangkakan geranagan yang dipuji oleh Tokram adalah Jaclyn Victor kerana dapat dilihat bahawa beliau begitu menyukai nyanyian dari peserta tersebut.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@AbahWan73:Lps start GV9 terus tenggelam rancangan di satu lagi saluran tv yg penyanyinya melawan ckp juri tu.

@HQuin:Dina casually lalu & salam Tok Ram like salam uncle dia hari raya

@𝙈𝙃𝘼𝙎𝙢𝙪𝙨𝙞𝙘𝙡𝙖𝙗:Jac is queen tak pelik kalau dia juara

@nong:Ternampak Dina salam hormat kat Tok Ram, memang dina ni tersangat jujur, Mana2 dia berada dia tetap Dina yang kita semua knl..

@ceo of iseng man:sebab jack is victor. kalau kalau kalah nanti jack is not victor

@Faisal Awiengs:Mmg la sbb dia still active lagi menyanyi

@Nor Fadilah Mohamed:dia yg pandai menilai mesti dia tau ape yg terbaik…tp mmg nmpk jac xsihat pn dia bwk lg mmg terbaik..

@awaii95:Rasanya tokram cakap pasal arragement music shila

Berikutan itu belaiu juga pernah menyatakan bahawa segala kritikan beliau merupakan satu komen yang membina buat para peserta dan beliau berlaku adil dalam rancangan tersebut. Apa yang beliau menyampaikan dalam sidang media merupakan satu pendapat yang tulus dari beliau dan beliau berharap agar para peminat para peserta dapat terus menyokong penyanyi kesukaan mereka dan memahami karier beliau sebagai pengulas dan juri dalam rancangan tersebut.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Penat Aku Gelak Dengan Kak Lina Pom Pom Ni..” – Nabil Tak Larat Nak Control ‘Hyper’ Elly Mazlein
Next article“Nabil Ngaku Weh..”- Busana Elly Mazlein Terlalu Seksi, Nabil ‘Sound’ Depan Muka Buat Ramai Tk Sangka
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here