Home Hiburan Rancak Berjoget Di Tiktok, Masya Masyitah Dihentam Netizen

Rancak Berjoget Di Tiktok, Masya Masyitah Dihentam Netizen

128
0

Heboh di laman sosial beberapa hari lepas apabila Masya Masyitah tiba-tiba berpenampilan baharu dengan membuka hijabnya dan berpakaian seksi. Penyanyi yang memulakan kariernya dari Ceria Popstar itu dihentam oleh netizen kerana dia yang terkenal dengan pemakaian sopan itu sahaja tiba-tiba sahaja berubah 360 darjah.

Menerusi halaman tiktok, Masya ada membuat perkongsian dirinya menari tiktok. Klip video tersebut mencecah sebanyak 900 ribu tontonan dan 40 ribu sukaan. Rata-rata peminat memberikan teguran agar dia berfikir panjang sebelum berkongsi video sedemikian.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rosebirumediacom

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@❀️: sejak free hair ni dah macam kembar elyn nafisah dah aku tengok

@yyy: muka cam syahnaz adik raffi ahmad tu wkwkkw

@Me🦡: Kak masya tk masak ii dh ke

@syzwaani___: dia mcm x prcaya tpi kena prcaya

@Deeβ€’ niki 🎧: minat die dari zaman ceria popstarr tuu😭😭 mcm tk caye je die dh free hair

@Cik Puan Aiyu: bila Allah uji dgn nikmat dunia y mlimpah…

@Shamin Razali: makin cantek dan comel masya skg nie.

@ChuJarr: i x tahu what happened tu u,but if this ur happiness then it’s ur choice. but please just take care ur prayer pretty girl

@TerDuck πŸ¦†: Sometimes, you’ve just gotta look back at your past and smile at how far you’ve gotten

@π–˜π–†π–Œπ–Žπ–™π–™π–†π–—π–Žπ–šπ–˜ ♐️: sejakbila πŸ₯Ί tapi takpelah, dia tetap cantikk !

Previous articleUbai Menangis Sambil Renung Gambar Ibu, Buat Ramai Yang Sebak
Next articleReaksi Permaisuri Agong Dukung Anak Siti Sarah, Dapat Pujian Ramai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here