Home Viral Pukul Kekasih dan Cederakan Diri Sendiri, sekali tindakan Lelaki Menangis Tidak Dilayan...

Pukul Kekasih dan Cederakan Diri Sendiri, sekali tindakan Lelaki Menangis Tidak Dilayan ‘Nafsu’ mengejutkan ramai

204
0

Tular di platform Twitter mengenai seorang lelaki dipercayai menangis akibat kekasihnya (pada ketika itu) enggan melayan permintaan nafsu serakah setelah melakukan segalanya demi wanita terbabit.

Pukul perempuan sebab tak nak layan ‘nafsu’
Pendedahan itu dibuat oleh rakan wanita berkenaan dengan mengatakan lelaki terbabit merupakan individu terlibat dengan kejadian pukul seorang wanita di dalam sebuah kereta disebabkan enggan melakukan ‘blowjob’.

“Apa lagi you.. apa lagi you, tak cukup RM1,000… you nak makan awal, I bagi makan awal. Apa lagi? I minta tolong sikit je weh,”ujarnya sambil mengesat air mata jantan.

Kerap minta dan paksa kekasih layan ‘nafsu’ punca putus hubungan

Rakan kepada mangsa dikenali Amin Afifi mendedahkan wanita berkenaan memutuskan hubungan dengan lelaki terbabit disebabkan tidak tahan melayan permintaan pelik setelah sepuluh bulan bersama.

“Dia (mangsa) bersama lelaki ini selama sepuluh bulan dan ya sebelum mereka putus hubungan, lelaki ini kerap meminta melakukan perkara seksual. Dan, apabila perempuan itu tidak mahu, lelaki terbabit akan memukulnya,”ciapnya dalam bebenang di Twitter.

Pukul dan jerut leher sebab tak nak layan

Dedahnya lagi, lelaki terbabit tergamak menjerut leher dan memukul kekasihnya gara-gara enggan memuaskan nafsu serakahnya, selain kerap ‘check in’ berdua.

Family pun tak pernah sentuh, cederakan anak sendiri

Apa yang membuatkan ramai berang adalah sikap lelaki berkenaan yang dikatakan ‘psiko’ selain bertindak mencederakan diri sendiri juga kerana kekasihnya enggan ‘menyerahkan’ diri.

Sementara itu, rakan mangsa mendedahkan keluarga wanita terbabit tidak pernah sekalipun ‘sentuh’ anak mereka sehingga mendatangkan kecederaan seperti mana dilakukan oleh lelaki tersebut.

“Keluarga dia pun tak pernah sentuh (pukul) dia, berani-berani kau sentuh anak orang, hilang akal mamat ni.

“Ini adalah lebam kawan saya kena, kawan saya tak pernah jatuh cinta dalam sebarang hubungan, tetapi ini pengalaman kali pertama, nasib tak baik, kena hadap jantan psycopath,”luahnya.

Buat laporan polis, kena tahan reman 4 hari

Dalam perkembangan lain, mangsa dikatakan telah membuat laporan polis terhadap bekas teman lelakinya atas perbuatan tersebut, namun hanya ditahan reman selama empat hari berserta bayaran denda sebelum dibebaskan.

Dikesempatan itu, Amin Afifi sempat menitipkan pesanan dan nasihat buat para wanita di luar sana agar lebih berhati-hati sewaktu mengenali mana-mana lelaki yang dilihat baik budi pekerti.

Lihat Tweet di bawah:

Lihat apa kata orang ramai:

@aiden_crayden: This is what i’ve been telling young girls, klau laki start mintak buat bende tak senonoh, he’s not a good guy. Especially klau u tak nak n die insist gak. Understand ur boundaries. Never comply klau u tak nak. Jgn kesah la dgn diorg punye ugutan. Nak cut diri sbb tk dpt? Teroskn

@callmefye: Knp semua org horny sgt lately ni? Daripada tua terkutuk 70an smp ke muda mudi. Cuba try spray kucing kat Shopee tu. Kot kot menjadi.

@Itsnyaa2: Yg kes ni tak ramai pulak wartawan nk highlights “jantan berketurunan johor”. Yg kes dr curang kt mekah sibuk pulak pekatkan highlights “berketurunan kelantan”. Sumpah aku ckp dlm neraka nnti memang penuh dgn geng2 wartawan sial ni kalau mcm ni cara kerja dia

@Sorrentine_: Mesti kalau dalam circle dia ni laa muka” jenis loser 😏 cakap bagai nak rak but sebenarnya kosong also the pathetic one

@Syafeight: Hantar masuk penjara. Kt dalam ramai tungu tu. Dgn kau sekali kena blowjob nanti kote banduan lain ahahahahaa

Sumber: Twitter

PERHATIAN: Pihak Sinetron Malaya tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Sinetron Malaya juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Previous articleBaju pengantin tak muat masuk kereta, sekali Shikin Maembong dedah perkara yang terjadi
Next articleBakal Pengganti Ziana Zain. Nyanyian Adik Puteri Azalia Buat Ramai Terpukau

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here