Home Hiburan Peserta Hero Dewi Remaja 2023 Dihentam Tidak Pandai Peribahasa Melayu

Peserta Hero Dewi Remaja 2023 Dihentam Tidak Pandai Peribahasa Melayu

635
0

Hero dan Dewi 2023 mendapat perhatian ramai peminat industri seni tanah air. Rata-rata peminat ternanti-nanti siapakah bakal juara hero dan dewi yang akan menjadi penerus industri seni tanah air.

Tular di laman tiktok klip video peserta Hero Dewi Remaja 2023 di mana mereka diberikan soalan apakah peribahasa kegemaran mereka. Jawapan mereka kesemuanya kreatif dan hebat.

Namun begitu ada juga yang berkata peribahasa mereka serta penerangannya itu tidak berkaitan sana sekali. Contohnya,

“Peribahasa kegemaran saya, sepandai tupai melompat, jatuh ke tanah juga, sebab kita kena berusaha keras untuk mencapai impian kita dalam industri ini..”

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lagi Video

@kaypohmedia Jom kita dengar peribahasa favourite Remaja pula😎 #HeroDewiRemaja2023 #HeroRemaja2023 #DewiRemaja2023 ♬ original sound – KAYPOH

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@n.amy.: Apa benda yang first tu melalut ni

@Syazwani Ahmad: “Jauh jauh tupai melompat akan jatuh jugak” faham

@BabyMilo: Setakat ni no 3 lah yg nampak extra smart

@Nana: This is so painful to watch

@yin 🛒: mende kaitan air yang dicincang takkan putus ulang alik dari sarawak yang last tu

@who-da: ingat yg tupai ja malu sekali yang last innalillah

@renjana: Wei 2 org yg last tu paham ke tak maksud peribahasa tu

Previous articleUqasha Senrose Tampil Bersihkan Nama, sekali Individu Gertak Tidak Gentar Berdepan Tindakan Mahkamah
Next article“Setiap Pagi Saya Nampak Happy Di Radio, Tapi Balik Rumah Saya Akan Menangis Rindu Anak..” – Fizi Ali

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here