Home Hiburan “Persembahan Mamat Paling Best AJL Malam Tadi, Kalah Penyanyi BBNU..” – Netizen

“Persembahan Mamat Paling Best AJL Malam Tadi, Kalah Penyanyi BBNU..” – Netizen

436
0

Malam tadi berlangsung Anugerah Juara Lagu yang ke-37. Semua peserta membuat persembahan yang terbaik bagi merangkul anugerah juara lagu. Rata-rata peminat seni tanah air terhibur dan berpuas hati dengan persembahan malam tadi .

Penyanyi jemputan, kumpulan Exist menaikkan suasana apabila tampil membuat persembahan nyanyian lagu-lagu Exist. Nyanyiannya itu mendapat sambutan ramai dan rata-rata netizen memberikan pujian kepada Mamat. Ramai juga yang berkata terimbau kenangan dulu kala apabila mendengar lagu Exist

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@zaifulkawaq80: Siapa yg membesar dgn lagu2 mamat usia kita 40an sekejap masa berlalu.

@saifulhisham7557: Ini baru lagu, yg sekarang tak tahu lagu ke apa..

@user2158906437282: Ajai ni bagus.. Naik bawa memberĀ² sekali

@SecondZ@ck89: šŸ„°Biar siapa pon dirinya… Mamat tetap mantap..lagu bnyak kenangan hidup sebelum jadi lebih matang..

@emmafienafieya: menggamit memori betul la exist…

@Azu_AzurenJalaludin: ini baru lagu..smpai skrg dgr pun x jemu jemu

@Alpha Zaki: 30 tahun akan dtg, anak2 kita akn jadi mcm kita tak tgk artis zaman diorang?

@cikyin78: kalau kumpulan era 90an & penyanyi 90an buat comeback mesti best… laguĀ² skrg mcm embun di pagi hari sbb terlalu ramai artis shgga x kenal

@idaganupenjualker: Lagu ni best yg lain urmm lagu aina pon xprnh dgr pon

@Nha.abd_: dia masok yang lain semua mau kalah šŸ˜‚ haha

@abdulruhim491: dari tgk peserta AJL 37 lagu2 kebanyakan entah apa aku X tau ….tapi exist penyelamat keadaan…….

@no name: rupa mamat ada irasĀ² muka pelakon namron ke apa tah nama..udah lupa

Memang syokk betul tengok Exist. Persembahan paling best malam tadi

Sumber Titkok dan Instagram

Previous articleBakat Tak Laku Hingga Menyanyi Di Kafe Sahaja 5 Tahun Lalu, Kini Aina Abdul Tunjuk Siapa Dirinya Sebenar
Next article“Dua Bungkus Nasi Lemak RM40, Biar Betul ? “-Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here