Home Hiburan “Oyen buat hal”- kucing pun ada kecelaruan identiti ye

“Oyen buat hal”- kucing pun ada kecelaruan identiti ye

209
0

Oyen atau nama panggilan kebiasaan kebanyakan kucing yang berwarna oren seringkali menimbulkan telatah yang tersendiri. Ada saja perbuatan kucing ini yang membuat netizen tidak kering gusi.

Baru-baru ini tular video di Tiktok milik nanchos_ di mana seekor kucing yang berwarna oren mengikuti haiwan lain yang juga  dikenali sebagai Kapibara atau Babi Air. Video tersebut mendapat perhatian netizen kerana gelagat kucing tersebut yang mengikuti haiwan tersebut seakan-akan sama spesis.

 

Baca juga : “Menangis Aku Tengok..” – Kejadian Seekor Kucing Lawan Empat Ekor Anjing Raih Perhatian

Baca juga : “Hero Tak Didendang..” – Pemuda Sanggup Risikokan Diri Demi Selamatkan Kucing

SinetronMalaya oyen Buat Hal Lag

Lihat klip video tersebut :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen warganet :

@Incik.Keledek oyen ni kena buang keluarga ke?

@Nieza_Official : Oyen..oyen..semua spesis ko tapau

@NurKariema : si Oyen ni betul2 dah lupa asal usul dia dah sekarang

@Dolan : Kamcing dia sampai dijemput masuk rumah.

@Haziq : oyen tak pernah tak buat hal

Rata-rata warganet meninggalkan komen yang agak menghiburkan. Ramai meninggalkan komen dimana mereka berkata oyen seakan-akan sudah lupa diri.

Sumber : Tiktok Nadchos_

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Previous article“Geram Pulak Aku Terajang Mamat Tu..” – Pengantin Lelaki Lengahkan Sarung Cincin, Tapi Lain Pula Respon Netizen
Next articleUlar Sawa Gergasi Seberat 130kg, Temui Di Kebun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here