Home Hiburan “Ni Je Tempat Berhias..”-Neelofa Marah Netizen Terlalu Bg Pujian, Risau Suami Guna...

“Ni Je Tempat Berhias..”-Neelofa Marah Netizen Terlalu Bg Pujian, Risau Suami Guna ‘Kuasa Veto’

168
0

Menerusi satu perkongsian yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan selebriti dikenali ramai iaitu Neelofa menjadi perhatian ramai apabila celoteh beliau yang begitu mempersonakan dalam berkomunikasi dengan para peminat beliau di live Instagram. Beliau yang kini tampil dengan penampilan niqabis itu menjadi seorang wanita contoh untuk para peminat kerana tampak begitu anggun dan cantik sekali.

Didikan yang didorang oleh suami menjadikan beliau wanita yang disayangi ramai. Menurut sumber yang diperoleh, Neelofa yang gemar berinteraksi dengan para peminat beliau mendapat perhatian ramai apabila ramai yang memuji kecantikan yang dimiliki oleh beliua. Beliau yang membaca setiap komen peminat dan terus menegur agar tidak memuji beliau secara berlebihan kerana tempat beliau untuk berhias tinggal di tangan sahaja.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan speerti :

@Tepung Ayam Goreng Rangup:hahaha jangan komen banyak sangat. nanti suami i tak kasi pulak ramai yg kata cantik²

@ainnajwaroslan:Cincin kahwin dia, emerald cut lawa gilaa

@az4:haha betul jgk tu..

@julailajamil:mmg cantik pun….

@Yanaa.shop:hahahaha lofa kelakar lah

@mary22:Mata pn blh bhias lg tu

@cindai 84:ala dari dia x berniqab dan pakaian yg ketat2 ini dah cukup baik… positive 2

Berikutan itu, beliau yang gusar akan tindakan suami beliau menggunakan kuasa veto itu terus mengeur para peminat agar tidak memuji secara berlebihan kerana beliau sebagai wanita tidak lari dengan perhiasan dan tidak mahu dihalang oleh suami sekiranya beliau menerima lebih banyak pujian. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat Neelofa agar terus sukses dalam mengejar impian yang diimpikan.

Jangan lupa komen yang baik baik’

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Dah Biasa Menjerit Dalam Kelas, Setakat Lagu Ni Apalah Sangat..” – Guru Tunjuk Bakat Menyanyi Depan Anak Murid
Next article“Menyelam Pun Cantik Hanis Zalikha Ni..” – Hairul Azrin Kongsi Video Isterinya Menyelam Di Laut Dalam
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here