Home Isu Semasa Nadia Brian Mahu Cari Suami Beragama, Tak Sangka Terima ‘DM’ Dari Ustaz...

Nadia Brian Mahu Cari Suami Beragama, Tak Sangka Terima ‘DM’ Dari Ustaz Mekah

232
0

Nadia Brian mahu cari suami kuat agama, tak sangka terima ‘DM’ dari ustaz Mekah. Selepas pelakon Nadia Brian menyatakan dirinya sedang mencari calon suami beragama, dia ada menerima mesej peribadi di akaun Instagramnya daripada beberapa individu yang mahu berkenalan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Brian (@nadia.brian)

Menurut laporan Kosmo, Nadia beranggapan ia hanya sekadar gurauan dari peminat dan tidak mahu mengambilnya sebagai perkara yang serius.

“Ramai sebenarnya yang mesej saya melalui Instagram dan ada juga ustaz yang katanya berada di Mekah turut berminat dengan kenyataan saya.

Bagaimanapun saya tahu semua orang hanya main-main sahaja untuk konten di TikTok ataupun platform sosial media yang lain, jadi saya anggap mereka hanya bergurau dengan saya..”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Brian (@nadia.brian)

Nadia atau nama sebenarnya Nadia Najwa Mohamed Rashid pernah menyatakan hasrat untuk mencari teman hidup yang mempunyai asas agama yang baik dan mampu mengharungi hidup susah senang bersama.

Saya disua soalan tentang ciri bakal suami yang dicari, jadi saya beri kenyataan inginkan lelaki beragama, tetapi mungkin dalam penulisan, ada penambahan perkataan sehingga mengundang kecaman ramai.

[redirect url=’https://youtu.be/uO576ltJJrY’ sec=’3′]

Previous articleTidak Memiliki Perakam Data Penerbangan, sekali Ketua Polis Negara Dedah Status Tragedi Elmina
Next articlePemuda Biadap Dihentam, Tinggalkan Komen Minta Anwar Ibrahim Jadi Mangsa Terkorban

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here