Home Hiburan Luar Biasa, Amsyar Lee Nyanyi Lagu Dawai Secara Live. Siap Tukar Suara...

Luar Biasa, Amsyar Lee Nyanyi Lagu Dawai Secara Live. Siap Tukar Suara Lembut Dan Garau

689
0

Amsyar Lee, seorang pempengaruh terkenal di media sosial. Namanya mulai naik setelah dia membuat ‘Cover’ lagu dengan suara wanita walaupun dirinya lelaki. Keunikan suaranya yang mampu meniru nyanyian penyanyi-penyanyi terkenal seperti Siti Nurhaliza, Ernie dan banyak lagi membuatkan ramai peminat kagum.

Baru-baru ini Amsyar Lee membuat cover lagu berjudul Dawai yang menjadi hits di Indonesia dan Malaysia. Siapa sangka, video nyanyiannya itu tular dan menjadi trending di Malaysia dan Indonesia. Ramai tergamam dan tidak menyangka seorang lelaki boleh menyanyi lagu suara wanita dengan baik sekali.

Menerusi halaman tiktok, ada rakaman peminat di mana Amsyar membuat persembahan lagu Dawai di sebuah majlis. Dalam klip video tersebut, Amsyar menyanyikan lagu dengan suara wanita dan tiba-tiba sahaja menukar menjadi garau membuatkan netizen kagum.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosebiru (@mediarosebiru)

Video Nyanyian Amsyar

@amsyar_leee Replying to @Novie ♬ Dawai – Amsyarleee

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@mak esha: hansem suara pun mantap

@noraishah: pernah masuk mask singer..

@put87: suka sgt dgn dia ni nyanyi lagu ni dawai

@salmie61: Alhamdulillah syukur kepada mu ya Allah semoga adik dipermudahkan segala urusan sentiasa berjaya apa jua bidang
adik ceburi,semoga berjaya amin

@manxmerara: Best la dapat tengok amsyar nyanyi live

@junaidahhuda: sdap suara kena dgn lagu ni

@lianadewi075: wkwkw…mantap amsyar…lucu endingnya..

@AifaAyob: Aku mati3 ingat dia penyanyi asal . Tapi sies , dia lagi sedap nyanyi

@Tengku Lilin: Ye aku tahu aku tak menyanyi tapi kepit tu kenapa

@ᵀᴵᴳᴱᴿ🐯elissanetty🌷🇯🇴: Wah! Amboi!..Seronok nya…fan dia…hhahaha…

Previous article“Persembahan Paling Rancak. Terkejut Aku Tengok Haqiem Rusli Gelek..”
Next article“Takpe Bini Kau Adik Aku..” – Terkejut Haji Nabil Jaclyn Victor Terpegang Tangan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here