Home Hiburan Lelaki Ini Tarannum Dlm Bilik Karaoke, Dpt Pujian Ramai

Lelaki Ini Tarannum Dlm Bilik Karaoke, Dpt Pujian Ramai

102
0

Menerusi perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok edryermi, dan telah ditular baru-baru ini.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang lelaki yang dikenali sebagai Edry Ermi telah membuat satu klip durasi pendek bersama rakannya yang sedang mengalunkan tarannum. Namun alunan tarannum rakannya telah mendapat pujian ramai.

Netizen turut memberi komen mengenai alunan tarannum nya, mengatakan untuk panjangkan lagi bacaan tarannum nya kerana suara beliau sememangnya merdu dan lunak. Ada juga yang menjadikan ia sebagai bahan lawak di ruangan komen. Perkongsian video klip di Tiktok ini dapat sambutan orang ramai sebanyak 212.4K penonton, 18.3K sukaan dan 446 komen.

Baca lagi: “Suka Betul Dengan Dia Ni, Suara Limited..” – Farahdhiya Hadir Sebagai Penyanyi Jemputan Di Muzik-Muzik

Baca lagi: “Padu Suara Dia, Dah Boleh Lawan Ernie Zakri..” – Nyanyian Pelajar Universiti Buat Netizen Tergamam

Lihat klip durasi pendek seorang lelaki mengalunkan tarannum di bilik karaoke:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat apa juga kata orang ramai:

@still young: setan dalam karaoke tu pun semua lari

@BANGSA MELAYU: Kalau nak pergi karok ajaklak membe yang boleh taranum sekali

@S H A R K : Pjg sikittt hmm mok dgr tarannum eyy..kacakkk

@CEO TERDOHC : Confirm bilik sebelah dtg, ehh jodoh ku

@BELACAN CHOKLATE: geng2 dugem bilik sebelah auto kick taubat

@AZLAN93: fuuuuuh, luar biasa tuh, kena kena kenaa

@Fan Channel: time bismillah tu laa bunyi yg paling syahdu pnh ku dgr

@rose_tiara: sedpnya alunan dy mcm nk nngis last tu

@user4751664097944: Orang bilik sebelah tengah indi dueh taruhh pun auto diam klau mcm nie…

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous article“hey laki!! aku cerai kau talak 3”- gelagat adik kecil tarik perhatian
Next article6 Hari Terkurung Dalam Kontena, Akhirnya Kanak-Kanak Ini Berjaya Diselamatkan
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here