Home Isu Semasa Kazar perli Puteri Sarah tunai Umrah. Sekali ini jawapan Puteri Sarah

Kazar perli Puteri Sarah tunai Umrah. Sekali ini jawapan Puteri Sarah

237
0

Baru-baru ini Puteri Sarah telah menunaikan umrah bersama anak-anak dan adik beradiknya. Kini beliau sedang berada di tanah suci, Kota Mekah bersama anak-anaknya iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah.

Menerusi sebuah ‘posting’ yang dimuat naik oleh Puteri Sarah di laman Instagramnya, seorang individu meluahkan rasa tidak puas hati di ruangan komen apabila Kazar didakwa memerli Puter Sarah di media sosialnya. Puteri Sarah yang tidak mudah melatah dengan apa yang telah terjadi terhadap dirinya itu telah menjawab dengan penuh kesabaran memandangkan beliau sudah lali dengan perkara-perkara yang telah menimpa dirinya dan rumah tangga beliau bersama Syamsul Yusof. Puteri Sarah mengatakan beliau hanya membiarkan keluarga tersebut “meroyan” di media sosial kerana mungkin dengan cara tersebut boleh memberi ketenangan kepada mereka.

Rata-rata netizen bersetuju dengan komen yang diberikan oleh Puteri Sarah. Ramai juga yang menyuruh agar Puteri Sarah tidak melayan gelagat-gelagat keluarga tersebut yang tidak sedar diri itu. Ada juga yang mengatakan bahawa Kazar dan anak-anaknya memang gemar meroyan terhadap tindakan Puteri Sarah.

Lihat komen di bawah:

photo 2023 01 29 16 55 59

Sumber: Instagram

Previous articleLato-Lato Kini Permainan Kegilaan Kanak-Kanak, Tapi Ramai Yang Menyampah Dengan Bunyi Bising?
Next article“Kalau Nk Berniaga Tu pun Tgklah Tempat”- Netizen Bengang Berniaga Dlm Bus Stop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here