Home Hiburan “Jgn Malukan Kami..”-Pakaian Neelofa Jd Tarikan Ramai, Tk Sangka Sanggup Pakai Mcm...

“Jgn Malukan Kami..”-Pakaian Neelofa Jd Tarikan Ramai, Tk Sangka Sanggup Pakai Mcm ‘Makcik Bawang’

267
0

Menerusi satu perkongsian yang dikongsikan di laman Tiktok mendapapt perhatian ramai apabila klip Neelofa bersama suami beliau di padang futsal. Beliau yang kini berimej sebagai seorang yang berniqab dan menjadi kegemaran ramai dengan pemakaian beliau yang begitu mempersona. Beliau juga yang merupakan seorang usahawan dan menjadi seorang seorang isteri dan ibu membuatkan beliau menjadi kesukaan ramai dengan cara beliau menjaga keluarga tercinta.

Mengikut sumber yang diperoleh, klip Neelofa yang menemani suami beliau untuk bermain futsal menjadi perhatian ramai apabila beliau yang begitu teruja dengan ajakan suami beliau untuk menemani bermain futsal pada malam itu. Pemakaian Neelofa pada ketika itu meraih perhatian media apabila beliau hanya mengenakan pakaian sukan yang persis seperti seorang guru sukan d sekolah dan hal ini membuatkan ramai terhibur dengan gaya tersebut.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diebrikan seperti :

@levbal:comel je kak lofa “jangan malukan kami”

@_nrfyen:Comelnya lofa pakai casual mcm tu. Mcm budak sekolah je

@sitiobvius:diorg tau tak neelofa ada kat situ

@mighaaaaaa:kak lopaa mcm CIKGU PJ

@D.Lin Aamina:lofa… abisle lps ni harga tudung sarung melambung mahal gara² lofa..

@sis9:jgn plk lps ni ada yg clime lofa tiru idolat die teman suami main futsal…

@Mamayish Bouquet:comey sokmo mu neelofa oiii…akak doakan kalian sentiasa dibawah rahmat dam lidungan dariNYA…aamiin

@fatz1:Mesti awkward kannn tetibe sebelah tu lofa hahahahhahaha

@𝐌𝐚𝐤 𝐢𝐓𝐢:Aku klu dok sblh lofa mcm sis tu aku buat biasa je. Sbb dh biasa jumpa artis.

@ctzie:10 tahun nt pon keluaq lg cerita ak penah dok sblh neelofa..hehe

Berikutan itu, kemanisan yang ada pada Neelofa masih terserlah walaupun beliau hanya mengenakan pakaian yang biasa sahaja. Beliau yang tidak gusar dengan cemuhan netizen dengan pemakaiain biasa beliau masih teserlah keanggunan beliau. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat Neelofa dan suami semoga dapat terus mengeratkan hubungan suami isteri dan menjadi pasangan suami isteri yang sukses dalam mengejar impian.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Berani Betul, Selamba Je Dia Mintak Air Dengan Awie..” – Reaksi Awie Buat Netizen Berdekah
Next article“Apeni Korang Buat..”- Elly Mazlein Terkejut Tgk Aksi Belakang Pentas Akim Dan Stacy
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here