Home Uncategorized “Jarang-Jarang Budak2 Tahu Lagu 90an..” – Adik Mikail Nyanyi Lagu Iklim Raih...

“Jarang-Jarang Budak2 Tahu Lagu 90an..” – Adik Mikail Nyanyi Lagu Iklim Raih Perhatian Ramai

359
0

Tular di laman tiktok video nyanyian adik Akhil Mikhail di mana dia menyanyikan lagu berjudul Bukan Niatku oleh kumpulan Iklim. Nyanyiannya itu sungguh merdu dan lunak membuatkan ramai jatuh cinta.

Keunikan suaranya yang serak-serak basah itu membuatkan video tular sehingga 3 juta tontonan dan 100 ribu sukaan. Rata-rata netizen memuji suaranya dan berkata ia mirip sekali dengan suara arwah Saleem.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

@akhil_almikail Replying to @muhzakirr.aarif Akhil cuba bang, maaf ye kalau tak sedap 🙏🫡 #mimpiyanghilang #akhil #akhilalmikail #akhilmikail #saleemiklim #saleemiklimfans #fyp #saleem ♬ original sound – Akhil Al Mikail

@akhil_almikail Replying to @bintarogorontalo Ini bukan cobaan bang, ini betul betul 😂😅 #akhil #akhilalmikail #akhilmikail #bukanniatku #saleemiklim #bakatterpendam ♬ original sound – Akhil Al Mikail

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@saifulrizad78: Kalo suara mcm saleem,,memang kena nyanyi lagu saleem ea..

@Jamarul Abdul Razak: Suci dalam debu dik, rindu nk dengar

@keong sawah: suaramu mengingatkanku pada sang idola alm saleem

@Mohd Yazid: Power leh naik suara salemmm..astro kasi naik adik nie

@jule🦉: Ni adik yg nyanyi lagu “bukan niatku” tu ke?

@꧁P1L0T D4R4T꧂: mntoppp akhil…slow2 cube insyllh awk bole g jauh dik

@mexrino_tato: dik lagu mahligai seribu mimpi 1x..nnti tag tt abg ye..mmg terbaik la dik suara awak..

@4PikXShrek: terbaik dik👍🏻,cube try cover lagu yg org xbiasa bawak… iklim-maaf

@senjaberkarat: take vocal yg kereeen abisss… generasi penerus ini semangat ade.. sehat selalu do’a terbaik.. terus lestarikan lagu lagu jiwang legend..

@Kecikshopco: Dik kalau abg ada suara mcm ni tiap2 malam abg nyanyikan kt telinga wife biar lembut

@Zamza Karia: hebat dik…tak jumpa lagi budak² suara macam ni…adik akhil satu satunya..

Previous article“Lagu Ni Untuk Para Lelaki Di Luar Sana. Jangan Ada Cinta Lain..” – Siti Nurhaliza Siap Nyanyi Lagu Beri Teguran Kepada Para Suami
Next article“Kurang ajar, saya tak halalkan duit awak dunia dan akhirat…” – Fazura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here