Home Hiburan “Ibu Nak Berak. Aafiyah Tak Pandai Basuh..” – Live Siti Nurhaliza Dan...

“Ibu Nak Berak. Aafiyah Tak Pandai Basuh..” – Live Siti Nurhaliza Dan Aafiyah Raih Perhatian Ramai

217
0

Tular di laman tiktok, klip video Siti Nurhaliza sedang menjual produknya di laman live instagram.

Semasa live tersebut, anaknya Aafiyah yang turut sama dalam live berkata kepada ibunya yang dia mahu membuang air besar.

“Ibu nak berak. Ibu, Aafiyah tak pandai cuci..”

Tokti kemudian berkata Aafiyah yang jangan bercakap sebegitu. Malu orang ramai tengok..

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh\

@beausiti.byrayaaronz Aafiyah buat hal masa Tokti live 😄. Lumrah ibu-ibu bekerjaya 😆. #SitiNurhaliza #Ctdk #Tokti #SimplySiti #BeauSiti #Perfume #Oud #PerfumeSitiNurhaliza #Ray #RayAaronz #RayAaronzMallHq #ByRayAaronz #RayDicksonTanggangon ♬ original sound – SITI NURHALIZA MALL

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Retro Neon: afiya tahu x mak dia pnyanyi no.2 Malaysia..?

@iamdinz: Lembutnya Siti…ni kalau mak2 biasa ni mau kena jerit anak tu ckp prkataan kurang sopan dpn2 public

@nadiahMH: Aafiyah so beautiful!!!

@WAWA: tokti ni pernah x marah ank die ea😂. kalau marah pon mesti lmbut je kn. kita ni ngn ank dh mcm singa dh

@harrazmikhael21: Dia punya ” sama ” tu pekat bnyi kedah

@Fashla Noh: dia ckp dgn anak dia still bahasa melayu. anak akak aku tak tahu bahasa melayu

@Aisy Umaira: Bagusnya tokti dia x marah ank depan org. Bertapa tinggi kesabaran dia

@mahani hflz: aku ingta kita je struggle nak berjual online, rupanya tokti pun sama je 😂 mak² gitu la, dlm bkerja pun ttp kena cara anak

@Ayam: “poopoo dengan berak sama aaa” style ibu sangat cakap tu

Previous article“Sama Seperti Kisah Hidup Dia..” – Bella Astillah Nyanyi Lagu Jerat Percintaan Buat Ramai Sebak
Next article“Selalu Disondolkan, Sekarang Ramai Penyondol…Takut” – Bella Astillah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here