Home Hiburan “Habis Hilang Ke Langit Biru..” – Niat Nak Surprise Sekali Lenyap RM600

“Habis Hilang Ke Langit Biru..” – Niat Nak Surprise Sekali Lenyap RM600

175
0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video seorang anak yang ingin membuat ‘surprise’ kepada ibunya. Nanti lain pulak yang terjadi apabila duit yang sepatutnya terbang sedikit, terbang terus ke awan. Jumlah kerugian jugak sehingga RM600. Klip video tersebut mendapat pelbagai pandangan daripada netizen. Ada yang berdekah malah ada juga yang simpati dek kerana RM600 bukan wang yang kecil.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@mulakan dengan bismillah:saya 4500 terbang..Smpai skrg masih ingt..duit palsu takpe lagi..ni saya duit betul

@Cicak Rebus:bismillah jatuh rumah saye

@girlf adam 🦋:duit tu dh sampai umah saya

@Dex Mia192:jatuh mana tu

@Murni Abdullah:Aku gelak sbb mu si ayah macam rilex..hahahahaha

@𝐍 | 𝐅:sy sarankan pembuat gift mcm ni letak la duit palsu untuk elak kejadian mcm ni sbb kita tk thu bnda kalau nk jdi 😅 duit btul serah kemudian

@manusia:dah aku pulak yg tolong “ehhh ehhh pegang la tarik cepat nanti terlepas,, hmmm kan dah terlepas

Lain macam punya surprise, dah lenyap 600 ringgit. Takpelah, takde rezeki. Mungkin ada rezeki di tempat lain. Jangan lupa komen yang baik-baik yaa..

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Habis Tunggang Langgang Lagu Jesnita..” – Tak Kisah Salah Lirik, Yang Penting Suara Padu
Next article“Bagus Dia Ni Tak Kedekut Ilmu..” – Datuk Shafinaz Berkongsi Ilmu Nyanyian Kepada Peserta Taranum Alquran

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here