Home Kehidupan “Haaa Kantoi Main Phone..”-Akibat Main Telefon Sampai Terlanggar Kereta Depan

“Haaa Kantoi Main Phone..”-Akibat Main Telefon Sampai Terlanggar Kereta Depan

170
0

Akibat daripada bermain telefon ketika memandu seorang pemandu lelaki telah terlanggar kereta di hadapannya. Rakaman lelaki dilihat sedang bermain telefon sehingga terlanggar kereta di hadapan itu tertangkap dalam rakaman dashcam yang dimuat naik di akaun tiktok @sis.ime. Menerusi rakaman tersebut kelihatannya lelaki tersebut sedang ralit sehingga tidak memandang ke hadapan. Perbuatan dia telah mengakibatkan dia terlanggar bahagian belakang kereta di hadapannya iaitu pemilik rakaman video tersebut.

Menurut pemilik video tersebut, dia sangat terkejut bila menerima hentakan dari belakang padahal ketika itu dia sedang memandu perlahan memandangkan lampu isyarat sedang merah di hadapan. Jelas-jelas terlihat kesalahan orang di belakangnya. Mujur ada dashcam dalam kereta tersebut.

“ha ni bagusnya ada camera.. leh nmpk org blkg tgh tgk hp”

Baca juga : “Weh Hijau JALAN LAH..”-Ingatkan Marah Betul Rupanya Background Sound

Baca juga : “Kesian Bezza Depan Belakang Kena..”-Kereta Terlanggar Bezza Sampai Terbalik

Menurut pemilik rakaman tersebut, keretanya berada dalam keadaan baik.

“Alhamdulillah xde kemek atau pun kesan calar… Pesanan penaja, jgn main hp ya masa drive..”

Lihat rakaman dashcam di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen warganet :

@Rosnita Ali : banyak charge saman tu ..haa bayou..kabo ke dia ..

@MUNy MiDoRi : owner belakang tu men tepon mmg la xfocus dgn pemanduan

@Sheryl Lau : main handphone punya pasal la tu. terkejut dia jugak

@Faqur Din : tgk la henset lg masa driver

@Matmin’s Family ; Laki sy penah kena langgar dari belakang mcm ni.. pdahal time tu slow sbb semua org brek di sbbkan ada bonggol.. sekali dtg kereta blakang kena hentam

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleSolo Traveller Meninggal Dunia Di Airport Madinah Semasa Menunggu Flight.
Next article“ACL Lutut Kiri Hairul Azreen Putus”-Komen Rakan Artis Buat Ramai Sebak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here