Home Hiburan “First Time Tengok Nana Menari..” – Siti Nordiana Buat Persembahan Luar Biasa,...

“First Time Tengok Nana Menari..” – Siti Nordiana Buat Persembahan Luar Biasa, Siap Menari Nyanyi Lagu Ayam Den Lapeh

209
0

Siti Nordiana merupakan peserta yang dinantikan oleh peminat di Gegarvaganza All Stars. Setiap minggu dia pasti akan membuatkan persembahan yang terbaik demi menghiburkan peminat.

Minggu ini, Siti Nordiana membuat kelainan apabila menyanyikan lagu berjudul AYAM DEN LAPEH & MEHNDI LAGA KE RAKHNA. Persembahan Nana sungguh rancak dan meriah buatkan peminat terhibur. Rata-rata netizen kagum dan terkejut kerana ini kali pertama dapat melihat Nana menari.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

@abamshaff SITI NORDIANA – AYAM DEN LAPEH & MEHNDI LAGA KE RAKHNA MINGGU 10 | SUKU AKHIR GEGAR VAGANZA ALL STAR 2023 #sitinordiana #gegarvaganza #gegarvaganza2023 #gegarvaganzaallstar #gv10allstars #gv10 ♬ original sound – SHAFF HAFIZ

@norainlatif90 Meriahnyaaa kak @Siti Nordiana malam ni 💃🏻😍 All Stars Gegar Vaganza week 10 . . #SitiNordiana #SitiNordianaFC #LemanIsBack #AllStarsGV #GV10SitiNordiana #AllStarsGegarVaganza #GegarVaganza10 #GV10 #GVX #BintangTerusMenyengat #mehndilagakerakhna #ayamdenlapeh ♬ original sound – Norain Abdul Latif 🇲🇾

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Aus_00🐢: weiiiii weiiii weiiii😂..aku x expect langsung nana menari sampai mcm ni😭🤣..terkejut aku weiii🤣..mantaplah nana

@emen85: first time tengok nana menari terbaikkkk

@۞ نورين ۞: masyallah.mantap kali ni ..cantik sgt all out nana.top 3 plz

@SumiJelly|Racun Tiktok: tak larat tunggu selalu ujung2 perform.last2 tgok kt tiktok je🤩

@tiada manusia yang sempurna: bakal juara mader nana dari dia juara gv dlu kita dh sokong dia.menang klah tetap nana

@Rosyn65: Tahniah Nana top 4 minggu ni. Yr hard work paid off! Persembahan yg hebat! Semoga berjaya minggu dpn smpai final Nana!

@Zunika Ismail: saya perasan nana lepas ni kena ada bantuan penari, back up dancer, atau pelakon cameo…so nana tak nervous… harap sampai final

@Epul Seypol: Alhamdulilah komen positif dari tok Nas..minggu nie pasti lepas Nana..tunggu next week perfomance untuk sampai ke final Aamiin..

@mRsRezza90: tau dh nana boleh joget, nana boleh buat, nmpk enjoy.mcm ni lah yg sy nk mse nana nyanyi lgu britney dlu tp sis kena kecam dgn fan die

@Putera Aiman: kelebihan suara Nana jenis merdu

Previous articleHanya Alif Satar Yang Berkenan, Tweet Dato Fadzilah Kamsah Raih Tumpuan Ramai
Next articleAlif Teega Dakwa Tidak Memaafkan Individu Fitnah Pukul Aisyah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here