Home Hiburan Farid Kamil Sindir Syamsul Yusof Sebab Pukul Puteri Sarah? Dedah Isterinya Juga...

Farid Kamil Sindir Syamsul Yusof Sebab Pukul Puteri Sarah? Dedah Isterinya Juga Pernah Menjadi Mangsa

414
0

Menerusi halaman instagram, pelakon terkenal Farid Kamil ada kongsian di story di mana dia menyindir seorang individu yang bertindak mengasari wanita.

Farid berkata yang individu tersebut mempunyai rekod mengasari wanita sejak tahun 2005 sehingga 2020. Farid turut mendedahkan bahawa isterinya Diana Danielle masih terkesan dan trauma dengan insiden hitam dipukul oleh individu berkenaan.

Persoalannya, siapakah individu tersebut? Netizen membuat spekulasi bahawa individu tersebut ialah Syamsul Yusof kerana dia baru sahaja dituduh memukul isterinya, Puteri Sarah di mahkamah semalam. Tambahan lagi, Syamsul juga pernah dikaitkan isu memukul bekas kekasihnya iaitu Diana Danielle semasa mereka bercinta suatu ketika dahulu.

Berikut merupakan kongsian Farid Kamil

farid

faridkamil

Walau siapa pun gerangan yang disebutkan Farid Kamil itu, moga dia mendapat tindakan yang sepatutnya oleh pihak yang berkuasa. Jangan lupa komen yang baik-baik yaa..

Sumber Tiktok dan Instagram

 

Previous article“Diorang Bercerita Pasal Keledek Pun Berdekah Aku Gelak..” – Jep Dan Mamat Bercerita Kenangan Zaman Susah
Next article“Nampak Happy Je Diorang, Tapi Dalam Hati Hanya Allah Yg Tahu”-Amal Bantu Banjir

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here