Home Uncategorized “Dulu Saya Teringin Mak Ayah Hantar Pergi Sekolah Naik Kereta Mewah, Sekarang...

“Dulu Saya Teringin Mak Ayah Hantar Pergi Sekolah Naik Kereta Mewah, Sekarang Saya Beri Anak Saya Merasa..” – Rizman

69
0

Rizman, seorang pereka fesyen yang ternama di Malaysia. Siapa sangka nama sebesar Rizman Ruzaini asalnya merupakan orang susah?

Rizman berkongsi yang semasa dia bersekolah dahulu, dia hadir ke sekolah naik motor sedangkan rakan-rakannya naik kereta mewah.

Dia juga bercerita yang dia sering membandingkan dirinya dengan pelajar lain. Namun begitu dia bersyukur kerana walaupun dia tidak dapat merasa kemewahan semasa kecil, namun dia dapat berikan kemewahan kepada anaknya.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosebiru (@mediarosebiru)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Baloqliat: 2 orang anak kaya raya tengah tercegang dengan kata² rizman ruzaini. mereka tidak pernah merasai perasaan tu.

@Dr.SyazwaniRedzwan: i plak terbalik. i bangga,i gi skolah anak org kaya,pandai2.tp bapa i bawak teksi.i bangga bapa bawk teksi mampu jaga i smpai berjaya!

@LindaOctober: Yeah same here. But now im sending my daughter to school in mercedes amg and she was like mama, kita ada honda ke? My friends said ayah dia ada honda and it’s like world super car. 😅

@miss_emawati: I nk pandai speaking.. boleh bercakap dgn lancar. Lepas ni i akan hantar anak i tuisyen kelas english

@ayra_delisha: sbb tu nmpk budk zmn skrg mcm mewah..sbnrnya mk ayah beli ms lalu dorang yang xmmpu nak dapat ms tu..sehbs mungkin nk berikan yg tbaik untuk anak2 skrg nih..

@outofmyselff: samala saya duk flat hari hari balik jalan kaki lalu kondo berangan itu rumah saya pastu masuk sekolah menengah saya tipu kawan kata duk kondo haha in fact now mmg dah duduk kondo alhamdulillah

Previous articleFaisal Halim Tidak Akan Seperti Biasa Lagi Selepas Ini
Next article“Antara Penyanyi Dengan Vokal Yang Tinggi..” – Aweera ‘Payung’ Nyanyi Lagu Di Penjara Janji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here