Home Hiburan “Dia Mesti Penat Terbang Tuu..” – Tular Video Langsuir Bertenggek Atas Kereta...

“Dia Mesti Penat Terbang Tuu..” – Tular Video Langsuir Bertenggek Atas Kereta Ambil Angin Malam

234
0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video menunjukkan penampakan langsuir yang bertenggek di atas sebuah kereta. Video tersebut mendapat sebanyak 1 juta tontonan dan 200 ribu sukaan. Di ruangan komen, ramai yang meninggalkan komen yang menggelikan hati. Ada yang berkata, kemungkinan hantu itu penat terbang, sebab itu dia menumpang kereta tersebut.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen
@budakhitam:perkara biasa aku ikut laki aku belakang lori siap buat tarian Poco Poco demam

@NuraZila Amin:Weh, real ke ni? Terima kasih untuk background music nya

@Cik_Siti89:tt aku ni kalau pg2 mesti fyp pasal hantu hari² lak tu wlaupun dh pg.. aku tkut gak heheh

@Kiminrul:buat penat je team paranormal pergi rumah kosong la. skali member open je depan2 public

@N A A 🦋✨:kan bagus klau nmpak benda seram2 sound dia rancak2 skit takde laa takut sngat

@Hudachik:dia pon balik kampung jugakkk… tak larat nak terbang

@Diya Nadiya:kemain lg dia ek nk jg merasa naik keta..dh boring kot duk terbang je

@Nur_Mhd:Tu kalau tiber2 kena dam lampu mau dia terkejut silau

@Atull:Aku igtkan lampu kete tu nampak mcm tngh marah buka komen rupanya benda lain bila tgk vid blik bru perasan

@Bungkus ikat tepi🇮🇩🇲🇾:dia cuma tumpang saje, nak naik grab duit tak de. blm gaji lagi. pasal ujung bulan ni….

@CEO OF BAJU KURUNG MURAH:Terima kasih lagu nya buat aku asyik tanpa sedar… naseb baik tgk siang tp sebulan ni teringat wehh

@w i l d a n MY 🇲🇾🇵🇸:Aku pernah weh balik malam dari kulai ke rengit lalu pekan nenas, tiba” satu tmpat ni kereta berat smcam, dah aku sorg auto diam

@Mira:Dah malas nk terbang.. Penat. tumpang lah Kejap smpai destinasi. kang trunlah.

Fuh seram betul ya kalau hantu tumpang naik kereta. Mungkin dia kepenatan tuu.. Jangan lupa komen yang baik-baik yaa..

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Dia Ingat Orang Malaysia Ni Tak Kenal Dia Ke..” – Angga Candra Buat Prank Di Bukit Bintang
Next article“Minggu Akhir Ni Paling Lawak, Penat Gelak..” – Kumpulan Ubi Juarai Muzikal Lawak Superstar 3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here