Home Hiburan “Dekat Dapur Pun Dah Macam Konsert..” – Nyanyian Bersahaja Lagu ST12 Sambil...

“Dekat Dapur Pun Dah Macam Konsert..” – Nyanyian Bersahaja Lagu ST12 Sambil Pegang Kuali Buat Netizen Terhibur

96
0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video kongsian elulz.co di mana dia menyanyikan lagu di dapur rumahnya. Dia menyanyikan lagu yang berjudul Aku Masih Sayang oleh kumpulan ST12. Nyanyiannya yang bersahaja di dapur sambil memegang kuali membuatkan netizen terhibur. Ramai yang memuji suaranya yang merdu dan unik itu. Rata-rata daripada mereka berkata yang suaranya itu unik sekali dan boleh pergi lebih jauh.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Eyka Mudrika:Tone Abg sedap bila nyanyi lagu2 st12, kena bethul

@AinnnZaidiii:jangan nyanyi kat dapur bang nanti dapat jodoh tua 😂😂 mak aku la kata hmm

@miloais🌈:bang bila nk masak ni hurmm 😂 lapar dh kita ni

@Lyn:bang mak saya pesan jangan menyanyi dkat dapo nnti kawen dgn org tua

@Anak Ketiga 🤙🏻:bang, tolong nyanyi dekat dapur mak saya bang

@Anyohaseyor❤️:Hahahhah kuali pun boleh banggg😅… klau kuali tu ada hti mesti dh bunga2…

@MISS APRIL 🌹:mantap suara MU bang… tpi bapa Sya cakap Ndak boleh nyanyi d dapur nanti jodoh mu orng tuaa

@NoorAzreen:ok bole geng ngan aku ni..nyanyi sampai ke sudah..masaknya idokk

@苏海拉 @ Syuhaila:aku pn mcm ni kdg2 dok masak smbil nyanyi sb nk hibur kn hati sndr yela dh hari2 wt bnda sama kn

Syahduu suara abang ni, dekat dapur pun jadi dia nyanyi…

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Saya nak beli yang besar, tapi dia tetap nak yang kecil…” – Zarina Anjoulie tolak pemberian gelang emas besar dari suami
Next article“Kalau orang kaya lain nak bersentuh dengan orang gaji pon geli…” – Tingkah laku DSV dan kakaknya buat ramai terkedu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here