Home Hiburan “Cantiknya Rambut Baru Daiyan..” – Penampilan Baharu Daiyan Trisha Buat Peminat...

“Cantiknya Rambut Baru Daiyan..” – Penampilan Baharu Daiyan Trisha Buat Peminat Jatuh Cinta

151
0

Menerusi halaman tiktok, tular video Daiyan Trisha bertiktok dengan penampilan terbaharu iaitu dengan berambut pendek. Rata-rata peminat memujinya yang kelihatan ‘hensem’ dengan berambut pendek. Tambahan lagi, ada juga yang memuji Daiyan kerana kelihatan begitu baik dengan berambut pendek, jika mereka berambut pendek pasti kelihatan sungguh jelek. Iye lah kan, orangh cantik buat apa pun tetap cantik..Namun begitu, ia hanyalah rambut palsu semata-mata, bukannya daiyan potong rambutnya sehingga pendek..

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Syir🍒:Daiyan rambut gini pun stilk cantik. Kalau aku mungkin dah tak rupa org

@ourchagiya:semua artis yg kluar malaysia hampir botak

@Mugiwara:Awak lebih cntik bila berambut pnjng

@xvr:YOU GOTTA BE FR DAIYAN

@Afrina Ambran:yerp that is not her hair, I can confirm it

@dee:hmm sorry i ckp u more better with long hair

@asmardiahmk:nak rambut panjang, tu lagi cantik

@wqrsz:hehehe oklah tu guys cantik je western2 gituw

Boleh tahan cantik jugak daiyan berambut pendek, mujur rambut palsu je.. kalau tak mesti hangat dimarahi netizen..

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Boleh Tahan Sedap Suara Nabila Razali Ni..” – Nyanyian Secara Live Single Terbaru Buat Netizen Terpana
Next article“Tokti Nyanyi Lagu Mat Saleh Pun Paduu..” – Nyanyian Lagu Unbreak My Heart Buat Peminat Kagum

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here