Home Hiburan “Biasalah. Saya Tengah Seronok Berniaga, Mana Boleh Orang Tengok Kita Senang..” –...

“Biasalah. Saya Tengah Seronok Berniaga, Mana Boleh Orang Tengok Kita Senang..” – Ali Puteh

535
0

Nor Hidayah, balu arwah Abam telah membuat perkongsian di halaman instagram di mana dia mengingatkan Ali Puteh untuk membayar hutang saman sebanyak RM76,167.28.

puteh

Menerusi siaran langsung di TikTok, Ali enggan mengeluarkan kenyataan balas kerana tidak ingin isu ini berlanjutan.

Kata Ali, 34, dia mengambil tindakan matang dengan memberi fokus sepenuhnya kepada perniagaan yang sedang diusahakan iaitu ‘sambal petai terangkat’ dan ‘sambal jering berlado’.

“Takpa saya okey. Jangan risau. Saya bertindak matang kali ini. Tak ada nak keluar kenyataan. Saya nak fokus dengan berniaga..”

“Bila dapat tahu pasal (kenyataan Hidayah), media banyak hubungi saya. Cuma saya tak nak layan. Kalau layan, jadi masalah. Saya ambil tindakan bijak, masak sambal macam biasa fokus dengan bisnes..”

Dalam pada itu, Ali Puteh atau nama sebenarnya, Syed Ali Mubarak Syed Mohd. Ridzuan menyatakan memang wujud sesetengah manusia yang tidak senang melihat kejayaan orang lain.

Biasalah. Saya tengah seronok berniaga, mana boleh orang tengok kita senang. Bila berniaga ini, tak ada orang lain nak menjatuhkan selain orang kita. Jadi, jangan layan.

Previous articleTerlalu Terdesak Untuk Kejar Populariti, sekali Tindakan Zainal Abidin Sindir Penyanyi Baru Mengejutkan Ramai
Next articleShuib Dedah Reaksi Watie Selepas Kongsi Cerita Tentang Siti Sarah, Buat Ramai Yang Tak Sangka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here