Home Hiburan “Begitulah Kitaran Hidup, Tiada Siapa Terlepas Hari Tua..” – Maya Karin Sudah...

“Begitulah Kitaran Hidup, Tiada Siapa Terlepas Hari Tua..” – Maya Karin Sudah Tampak Tua?

106
0

Pelakon terkenal Maya Karin ditembual wartawan baru-baru ini susulan gosip yang dia sedang hangat bercinta dengan jejaka dari Perancis. Menurut Maya Karin, hubungnya dengan jejaka tersebut masih utuh dan tidak menolak sekiranya ada jodoh dengan jejaka tersebut.

Susulan itu, lain pula yang peminat perasan. Rata-rata peminat menegur wajah Maya Karin yang tampak sedikit berusia. Ramai berkata dia tampak agak tua berbanding rakan artis lain yang sama era dengannya seperti Ziana Zain, Erra Fazira.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

@rstv_channels Maya Karin Dimamah Usia,Begitulah kitaran hidup tiada siapa pun terlepas dari menghadapi hari tua didunia ini. 😭😭😭 #rstv #rstvchannel #tiktokmalaysia #beritatiktok #fyp #malaysia #foryourpage #viral #2024tiktok #artis #KongsiBersama ♬ Tumko Mein Bhula Dunga – Darshan Raval

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Raiisa84: cer tengok muka ziana zain.. maintain gila..muka pon shape ngalahkan ank dara 😂

@TyHa: maya karin ni pencinta alam, dia tak guna skincare mcm artis lain, guna yg buat sendiri

@Nad: diaorg yg muka mix ni mmg akan nmpk berusia awal mcm @ zahnita mcwilson

@kak najwa: erra fazira dan ziana zain nampak muda lagi.

@🍉: mungkin sbb maya karin ni kan ada mix org putih, kalau perasan anak2 org putih ramai muka matured tapi umur tk smpai 18 pun

@عبد ڤوتراهمي: Maya karin ni ada mix org putih..kebykkn org putih ni muka mereka cepat matang..umur 18 dh muka matang

@Hana_Zulaikha: Diorg takdela nmpk tua drp usia, kira seiring usia tu okla. Tetap cantik mcm Sofea jane

@cik omel super: Maya Karim lahir tahun 1979 so 45….

Previous article“Saya Macam Berfikir Apa Salah Anak Saya?…” – Ernie Zakri Kecewa Anak Mendapat Komen Negatif
Next article“Memang Betul Saya Tiru Cara Khairul Aming…” – Kieda Crepe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here