Home Uncategorized Baru Sahaja Kehilangan Ibu Tersayang, Khai Bahar Sedih Difitnah Sambut Tahun Baharu...

Baru Sahaja Kehilangan Ibu Tersayang, Khai Bahar Sedih Difitnah Sambut Tahun Baharu Bersama G@yboy

151
0

Penyanyi, Khai Bahar baru sahaja kehilangan ibunya baru-baru ini. Pemergian ibunya itu secara tiba-tiba dan tidak memberikan apa-apa yanda atau sakit membuatkan Khai Bahar benar-benar terkilan kerana dia memikirkan arwah ibunya itu sihat sahaja.

Baru beberapa kehilangan ibu, Khai Bahar ditimpa ujian apabila netizen melontarkan fitnah kepadanya. Menerusi laman tiktok, ada individu mendakwa Khai Bahar pergi ke sebuah pulau untuk sambut tahun baru. Tambahnya pula, dia menegur Khai Bahar agar tidak bergaul dengan golongan G** B**.

Berang difitnah, Khai Bahar tampil memberikan penjelasan yang dia pergi ke Pulau tersebut bersama rakan-rakan baiknya. Dia juga berasa sangat sedih kerana dia baru sahaja kehilangan ibunya, dan kini difitnah oleh individu tidak bertanggungjawab.

Lihat Luahan Khai Bahar Di Bawah

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khai Bahar (@khaibahar94)

Moga Khai Bahar tabah dengan ujian ini. Min doakan moga arwah ibu ditempatkan dikalangan orang beriman. Kepada individu yang melemparkan fitnah tersebut, sila lah tampil meminta maaf dan jelaskan perkara sebenar.

Previous article“Buang Tudung Bukan Sihir, Tapi Peel…” – Ustaz Dusuki Bidas Isu Nonny Nadhirah
Next article“Bangga Dengan Suami Saya Harini, Selamat Tinggal Pada Dompet LV Sebab Dia Tidak Menyokong Lagi…” – Vivy Yusof

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here