Home Hiburan “Ayat Jep Jd Kenyataan..”- Tk Sangka Episod Paling Dekah Sepahtu Reunion Bg...

“Ayat Jep Jd Kenyataan..”- Tk Sangka Episod Paling Dekah Sepahtu Reunion Bg Makna Yg Mendalam

316
0

Menerusi satu perkongsian yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan satu episod yang paling dekah dalam Sepahtu Reunion membuatkan ramai tidak sangka kan kenyataan Jep menjadi kenyataan dan hal tersebut mendapat perhatian ramai di paltform Tiktok. Sepahtu Reunion yang merupakan satu platform utnuk para pelawak yang digemari ramai iaitu Sepahtu utnuk mereka berkongsikan lawak dan menghiburkan orang ramai.

Mengikut sumber yang diperoleh, dalam episod tersebut cukup membuatkan para penonton ketawa dengan gelagat para pelawak yang memberikan punchline yang bertubi tubi. Dalam episod tersebut, Jep yang memainkan watak sebagai seorang ayah dan mempunyai seorang anak lelaki iatu Shuib cukup membuatkan para penonton terhibur kerana keserasian mereka begitu mantap. Dalam episod tersebut, Jep peernah menyatakan jika ada yang pergi selepas apa yang berlaku, yang pasti orang tersebut merupakn Shuib dan hal tersebut menjadi kenyataan apabila kini Shuib meninggalkan Sepahtu Reunion.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Pelbagai komen diberikan seperti :

@user4978710442129:Ayat jep jdie knyataan “klau ad diantara kita dh xde,ayah hrap itu kau”jdie kenyataan shuib xde dlam sepahtu skarang

@Faizal Jaffar:saleh yaakub memang xpernah mengecewakan. bole dh join sepahtu

@Huhhhhh:part cucu tu jep dh pikir lain

@avocado:lambat connect pasal cucu tu

@mamayaya:rindu la gandingan diorang balik.. buat 1 special ep Pon dah best dah

@Pak Boi Motivator:tergelak aku walau penat baru selesai handle program 2 hari

@ridddwan7:saleh yaakub rupenya, aku pun dah xkenal

@syfnnaa:”bila saya scan ye. buah pinggang kena tukar ye” . sama macam namie yg nyanyi dangdut masa maharaja lawak tu

@Red_Orchid123:pelawak yg sukar dicari ganti.

@Aimxn:part dahi luas’2 tu sampai keluar air mata woi

Berikutan itu, masih jelas kesrasian mereka apabila para pelawak dalam Sepahtu Reunion memahami lawak sesama mereka dan mampu menggegarkan pentas dengan lawak yang begitu menghiburkan sehingga menyebabkab para penonton tidak kering gusi. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat para pelawak dan semoga dapat terus berkarya dalam menghiburkan para penonton di waktu yang akan datang.

Jangan lupa koemn yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

 

Previous article“Mengata Aku Ke..”- Jep ‘Perli’ Rahim Dalam Sepahtu Reunion Buat Ramai Terkejut
Next article“Slayy Teruk Dia Ni..”- Mampu Berduet Dgn Pink Sweats, Penampilan Bunga Jd Perhatian Ramai
Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here