Home Hiburan “Anak Beranak Dia Semua Pandai Menyanyi. Siti Nurhaliza Dan Umai Nyanyi Lagu...

“Anak Beranak Dia Semua Pandai Menyanyi. Siti Nurhaliza Dan Umai Nyanyi Lagu Putus Terpaksa, Ziana Zain

454
0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video kongsian Siti Nur Sairah di mana Dato Sri Siti Nurhaliza menyanyi karoeke santai bersama ahli keluarga. Menerusi klip video berdurasi 1 minit itu, Siti Nurhaliza menyanyikan lagu berjudul Putus Terpaksa oleh Ziana Zain. Anak saudara Tokti, Umai yang juga merupakan seorang penyanyi turut sama menyanyi bersama.

Nyanyian mereka sungguh merdu, sungguh lunak dah macam menyanyi di konsert. Klip video tersebut mencecah sebanyak 1 juta tontonan dan 40 ribu sukaan. Rata-rata peminat memuji Tokti yang menyanyi dengan begitu merdu walaupun hanya menyanyi karoeke santai di kenduri kahwin.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@sahariarif: dua² suara merdu…tapi baju Biru tu suara mcm Siti Nurhaliza jer…

@Nana_: Org lain bwk lagu ni nmpak struggle tokti relax je

@Eiza Hafiza: perghh yg jubah biru cair tu blh jd pengganti siti NURHALIZA tu..

@ABE WAN!!🙋: bila dgr tokti yg cover mcm x tinggi lagu putus terpaksa nie terbaikkk tokti

@anakmamababah: baju biru boleh ketengah bakat dia..boleh kalahkan siti nurhaliza

@Matt: This siti nurhaliza is the same siti nurhaliza who performed alongside David Foster. Lmao. That says a lot how humble she is.

@vivaforever: tokti ni kn dia pnye note tggi ade resonance. tu kite dgr xmcm jerit

@Aien Sharif: Dia tinggi tapi still merduu .. sebab tu laa dia boleh tahan lama dalam industri .. org kecam pun dia masih paling atas dalam malaysia 🔥

@annarazale00: kalau dah kata gifted..memang dia lh .tak akan ada pengganti … anak buah dia pun tak kn ada pengganti 😅

@mrym.ieliya: umai sbijik muka mcm afiyah anak ibu

Previous articleTerkejut Harga Makanan Cecah RM1,260, sekali Isteri Mawi Dedah Kedai Makan “Cekik Darah”
Next articleDidakwa Musik Video “Malam Pagi” Berunsur Lucah, sekali Respon Nadhir Nasar Mengejutkan Ramai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here