Home Hiburan “Amboi Tak Sangka Zamani Boleh Bergelek..” – Persembahan Zamani Di Gegarvaganza Hibur...

“Amboi Tak Sangka Zamani Boleh Bergelek..” – Persembahan Zamani Di Gegarvaganza Hibur Hati Ramai

226
0

Persembahan Zamani di Gegarvaganza memang ditunggu-tunggu setiap peminat. Setiap minggu Zamani berjaya membuat persembahan yang terbaik dan berjaya mencuri hati peminat. Dia juga pandai untuk membawa lagu yang diberikan dengan gayanya tersendiri.

Di minggu ke-3, Zamani diberikan tugasan luar biasa iaitu untuk menyanyikan lagu dangdut. Zamani menyanyikan lagu berjudul Sedang-Sedang Saja oleh Iwan. Siapa sangka, Zamani yang terkenal dengan lagu Pop Rock juga boleh menyanyikan lagu dangdut.

Persembahannya di minggu ke tiga sungguh rancak, sungguh bersemangat dan berjaya mengambil hati peminat dan juri. Bukan sahja menyanyi, malah dia juga ‘Bergelek’ bersama penari latar.

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosebiru (@mediarosebiru)

Lagi Video Nyanyian Zamani

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Mas Merah: lipa lyrics tapi tetap mantapp aii kalau zamzni terkeluar dah tak syok gv10

@xxxxxxx: Zamani salu short lirik…. Aduii

@Jujuu: Hensemnya zamani 😍😝., xpela lupa lirik layan gv sbb zamani je,mantap zamani

@Aireen: hahaaa ghisau aku td takut dia keluar..tgok2 duet ngan abg Jamal plakkk aihhhhh…meriah gv mggu depan..

@yatie: kacak lah ABG Zamani pakai blangkon,, Spec tak tinggal ye

@matlevis70: lain maciam zamani gelek ……..

@Ixora: First time aku tgk gv tangan aku sejuk. Anxiety tkt abang Z keluar.. syukur selamat

@@eimazayyan: malam ni Kurang menyengat Zamani.. minggu depan harap zamani meletup balik

@Daily Mathew: harap² legend zamani x tersingkir

@Ita: tetap merdu lah suara abng zamani… dapet cengkok dangdutnya…asyekkkkkk… masalah juara itu masalah belakangan,, semoga abng sehat dan bahagia sll

@kilugus ami: ok cuma tak berapa.smp dan high volume xbrpa hbis dari zamani.memang legend lah

Previous articleDikritik Tidak Menjaga Hati Watie, sekali Respon Shuib Raih Tumpuan Ramai
Next article“Mesti Roslan Madun Bangga Tengok Persembahan Ni..” – Hady Mirza Nyanyi Lagu Lemak Manis Dengan Gaya Tersendiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here