Home Hiburan “Amboi Sampai Tak Kenal Mak Sendiri Dah..” – Baby Manja Dengan Pengasuh...

“Amboi Sampai Tak Kenal Mak Sendiri Dah..” – Baby Manja Dengan Pengasuh Sampai Tak Mahu Ibu Sendiri

350
0

Menerusi halaman tiktok, tular satu video menunjukkan seorang bayi yang tidak mahu pergi kepada ibu kandungnya tetapi ingin terus duduk bersama pengasuhnya yang berbangsa india. Gelagat bayi itu yang terus memanggil pengasuhnya itu sebagai emak membuatkan netizen terharu. Di ruangan komen, ramai yang memberikan komen yang
positif. Antaranya, mereka berkata yang kebiasaannya bayi berbuat sedemikian kerana pengasuh itu menjaga bayi tersebut seperti anak sendiri. Ada juga yang berkata, tak lama lagi mesti bayi itu boleh bercakap tamil…

Klik Di Bawah Untuk Lihat Video Penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@Kekying_:manjanyaaa dia dgn pathi amboiiii

@Ellssie❤️:Klau ank mcm ni, kita tau yg kita tak salah pilih pengasuh

@Ranaith A Simon:sadly the mother loses to care giving mother. love has no boundaries but I feel sad for the mother even though this is beautiful Malaysia

@Lorens:Baby tak kenal warna kulit , agama, bangsa ,,,,, mereka hanya hamba pada kasih sayang

@Mrs Siti:sy ingat kan sy sorang je bg anak jage kat orang india , rupe nye ade jugak , skrg anak lbih rapat ngn mak dia dri mummy yg melahirkan nye ..

@Azni Abdul Latif:Nampak patty tu jaga dengan penuh kasih sayang

@TAMILSELVI SUBRAMANIAM🇲🇾:ibu balik ye adelia nak raya ini depavali OK bye ibu. adelia nak tidur. lo

@Kartik Gesen:respect la kak,dlm kalangan racisma ni,akka bagi patti jaga anak u,mmg salute la ka,terima kasih….

@Nor Suhada:baiknya pengsuh dia..nampak sangat anak suka..alhamdullilah sykur walaupn lain bangsa tapi iklas jaga..🥹1:1000

@Nidyamal:nmpk sangt pathi jaga bukan sebab upah dia jaga kerana kasih sayang moga sihat selalu dipermudahkan segala urusan panjang Umur pathi

@Mikaylanyya:Kalau sy pegasuh syg mcm ni kt anak , sikit pun xjeles . Susah nak dpt pengasuh baik zmn skrg ni

@Mekshaaaaa:Kalau mcm ni tak susah hati dah pergi kerja.penuh kasih sayang dia jaga.budak tak pernah menipu

@Lya Basharuddin:Sama mak saya pengasuh jugak ada hari2 anak2 asuhan nangis xmau ikut mak depa balik so terpksa tinggal bermalam

@ayumizan91:teringat ank jagaan arwah mak sy…dh tw timing mak die nk amik bwk blik.nyorok dlm blik..x nk ikut blik…

@noorakmakamal:uih dia pusing kalih muka ye..hahhahaha

@Mohd Samad Saidi:untonglh klu ada jiran mcm pathy ni..happy Deepavali pathy and hppy Deepavali to all indian ftiend

Amboi adik ni, sampai taknak dekat mak sendiri ye. Nampak sangat lah yang pengasuh ni sayang baby tu macam anak sendiri sebabtu dia melekat je taknak lepas tu. Lama-lama mesti boleh cakap tamil dah adik ni…

Sumber Tiktok dan Instagram

Previous article“Lawak Betul Lah Tokti Ni..” – Netizen Berdekah Tengok Dato’ Sri Siti Nurhaliza Tiru Gaya Ziana Zain
Next article“Saya Dalam Fasa Mencari No 2..” – Jep Berani M4ti Mengorat Erra Fazira Di Sepahtu Reunion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here