Home Hiburan “Ambil Kesempatan Ye”-Orang Hutan Gatal Kat Bangkok Tarik Perhatian Netizen

“Ambil Kesempatan Ye”-Orang Hutan Gatal Kat Bangkok Tarik Perhatian Netizen

0

Baru sahaja semalalm tular sebuah video di halaman tiktok @fidaramli di mana dalam video tersebut memperlihatkan seorang wanita sedang mengambil gambar dengan seekor orang hutan di sebuah tempat pelancongan di Safari World Bangkok. Apa yang paling menghiburkan netizen adalah apabila melihat gelagat orang hutan tersebut yang menurut sahaja arahan pelatihnya untuk massage. Wanita tersebut berasa terkejut namun masih lagi terhibur dengan gelagat orang hutan tersebut.

“pandai eh dia sambil menyelam minum air”

“Amik kesempatan sungguh “

Baca juga :Bapa bawa anak berumur 5 bulan ‘hiking’ di dalam hutan

Baca juga : “Duit saya memang banyak…” – Kawan baik Ainan Tasneem ambil kesempatan curi duit lebih RM20,000

Video tersebut telah mendapat 15.2 juta tontonan di tiktok.

Lihat video penuh di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Biru (@rosebirumedia)

Lihat juga komen netizen :

@Suraya Ellyna : Cuba cari zip kot2 cosplay

@Itsizqwan_? : onyet pun reti salam dri ank buah aku haih

@Hafiz : wah lain mcm ngakal dia..

@user nor emie : banyak kali aku ulang .. spontan jer dia..

@sharil3218 : tengok seronok, tapi cara dorg training tu keras..trsiksa bnatang tu

PERHATIAN: Pihak Rose Biru Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Rose Biru Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Tiktok dan Instagram

Previous articleTerlebih Tekan Sampai Ke Siling, Gelagat Barber Buat Ramai Berdekah
Next article“Baru Tahu Satu Line Dua Barisan”-Puas Cari Kat Mana Yg Salah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here