Home Hiburan “Wow ! Song Ji Hyo Nak Datang Malaysia Lah”-Save The Date Guys

“Wow ! Song Ji Hyo Nak Datang Malaysia Lah”-Save The Date Guys

210
0

Watsons akan akan membuat kejutan habis-habisan dengan K-Beauty Festa mereka yang akan berlangsung dari 16 hingga 19 Mac, dengan penampilan istimewa daripada bintang Running Man Korea Selatan, Song Ji-Hyo.

Baca juga : “Artis Korea Pun Tak Macam Ni”-Pelakon High Council Diserbu Para Peminat

Baca juga : “Selamba Je Borak Bahasa Korea Dengan Orang Korea”-Kefasihan Wanita Ini Berbahasa Korea Buat Ramai Tergamam

Duta jenama penjagaan kulit Glutanex itu dijangka akan menyerikan K-Beauty Festa Watsons di Depoh Sentul, KL pada 17 dan 18 Mac. Dia akan berkongsi petua kecantikan eksklusif tentang cara dia memastikan kulitnya kelihatan sihat dan berseri sepanjang masa.

sinetronmalaya.com jihyo gv

Peminat produk kecantikan Korea akan bertemu dengannya secara peribadi semasa event tersebut.Bukan itu sahaja yang anda boleh jangkakan. K-Beauty Festa selama empat hari ini akan mempunyai pelbagai aktiviti yang disediakan, seperti bengkel kecantikan, permainan yang menyeronokkan dan hadiah percuma eksklusif!

sinetronmalaya.com jihyo gv 1Korang bukan sahaja boleh membeli produk kesihatan dan kecantikan serta-merta daripada 19 jenama Korea yang mengambil bahagian, anda juga akan menerima nasihat kesihatan dan kecantikan yang diperibadikan daripada mereka.

Kepada peminat Song Ji Hyo, apa lagi ? Jom lah ramai-ramai kita semarakkan event tersebut, bertemu dengan bintang Running Man ini secara bersemuka.

Save the dates ya guys !

Sumber : Watsons

Previous article“Sorry Xleh Laju Wife Czer”-Tindakan Suami Tampal Pelekat Dekat Kereta Buat Ramai Terharu
Next article“Sebiji Macam Suara Tokti Muda-Muda Dulu. Terbaik Laa Suara Mila Jirin Ni..” – Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here