[VIDEO]“Tersedu-Sedu Dia”-Rakaman Pembaca Berita Menahan Sebak Tular

Slot berita setiap malam di pelbagai stesen televisyen adalah memiliki matlamat yang sama, iaitu menyampaikan kejadian berlaku di sekeliling kita. Tidak kira apa juga jenis berita, ada peminat tersendiri yang sentiasa tidak terlepas dari menyaksikan segmen ini.

Bagaimanapun, baru-baru ini satu rakaman pembaca berita menahan sebak ketika menyampaikan satu kejadian telah mencuri perhatian warganet. Berita disampaikan oleh penyampai tersebut adalah tentang seorang remaja bernama Syukri yang meminta maaf kepada orang tuanya.

Katanya video remaja berkenaan sebelum ini telah tular di sosial media. Namun ketika menyampaikan berita berkenaan, wanita tersebut tidak dapat menahan sebak bila turut terdengar suaranya yang mula berubah.

Berikut adalah perkongsian rakaman pembaca berita manahan sebak semasa menyampaikan kisah berkenaan:

Rakaman pembaca berita menahan sebak ini telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun faizalsj. Video ini telah meraih lebih 855 ribu tontonan dan 49 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Aku lebih sebak tengok pemberita dari kes Syukri”

Pembaca berita sebak 4

“Aku lak yang nangis”

Pembaca berita sebak 3

“Tanpa sengaja…Allah menitis air mata. Bagus dik belum terlambat untuk mintak maaf”

Pembaca berita sebak 2

“Tengok pemberita ni yang sebak. Terus nangis tengok dia cakap sebak macam ni”

Pembaca berita sebak 1

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*